yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
If You Want to introduce Turkey to Korea, Which City Would You Pick?
Ülkemizin her sehrinin kendine göre farkli mistik bir havasi var.Sadece Istanbul'u görmekle Türkiyemizin tamamini anlatamayiz.Ama basta Istanbul olmak üzere her bölgemizden iller gezilmeli.Gaziantep,Trobzon,Bursa,Izmir,Antalya ve tüm güzelliklerimiz.Smile
Türkiyenin her ili güzeL ama Istanbul'u seçerdim Smile
Tabiki yasadigim sehri Kayseri 'yi tanitmak isterdim.Sicak insanlari ,sürekli degisen yüzü,eskiyle yeninin iç içe olusu nedeniyle ayrica üniversitesinde de kore dili bölümü olan nadir bir sehir oldugu için Korelilerin sevecegine ve yabancilik çekmeyecegine eminim Smile
Güzel Türkiye'min her kösesi güzel güzel bir belgeselle tanitirdim.
[Resim: 95267245.jpg]
Ankara,Istanbul,Trabzon,Izmir,Edirne,Bursa,Çanakkale,Antalya,Adiyaman,Konya,Agri IlleriTürkiye tanitiminin olmazsa olmazlari...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Tabiki Istanbul. Günden güne nüfustan dolayi içinde yasamasi zor bir sehir haline gelse de hala dünyanin hiç bir sehrinde olmayan etkileyici ruhunu koruyor.
Deniz ve tarih... daha ne olsun
Aslinda Türkiye' nin her kösesini anlatmaya kalksam hiç bitmez, her kösesi ayri bir güzelligi var bence.Birde anlatacak o kadar çok vardir ki, ama bunu kisaca tatliya baglamak için her bölgeden bir sehir seçer öyle anlatirim. Smile Misal:

Marmara Bölgesi => Istanbul + Çanakkale
Ege Bölgesi => Kütahya
Akdeniz Bölgesi => Antalya veya
Iç Anadolu Bölgesi => Ankara, Eskisehir veya Kayseri
Karadeniz Bölgesi => Trabzon
Dogu Anadolu Bölgesi => Erzurum veya Malatya
Güneydogu Anadolu Bölgesi => Urfa veya Antep
☆ BIGBANG ♫ 2NE1 ☆ BlOCK B ♫ MBLAQ ☆ INFINITE ♫ MISS A ☆ 2PM ♫

☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
Tabi ki Izmir sehirlerin pirlantasi ve de Istanbul olabilir. Smile
Her sehrin ayri güzelligi var tabi ama Istanbul'u tanitirdim herhalde. Smile

21.05.2011 ♥

Lonely . . .

wiseacre_daisy ♥ zesyo5 ♥ yoyeha
Konya'da yasiyorum memleketimi çok seviyorum ama kesinlikle Istanbul'u tanitirdim. Herkes bana katilir mi bilmem ama Istanbul Türkiye'nin en güzel sehri hatta dünyanin güzel sehirlerinden. Hiç gitme firsatim olmadi ama birgün mutlaka hayaller sehrine gidecegim ve Kore'ye de Istanbul'u tanitmaya baslayarak Ankara Konya ve tüm Türkiye'yi tanitacagimSmile
HAYAT? deseler vereceğim CEVAP

Unutma kaderini sen değiştirebilirsin.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi