yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
If You Want to introduce Turkey to Korea, Which City Would You Pick?
istanbul tabiki ama vanli oldugum için vanida tanitirdim
�°o.O Gong Yoo fan clup O.o°�.
Istanbul olabilir Smile
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

istanbulda oturdugum için istanbulu antalyali oldugum için de antalyayi tanitirdim çünkü en çok buralari biliyorum çanakkaleyi de unutmamak lazim tabi
7 tepeli Istanbul'umuzu seçerdim. Her yeri tarih kokuyor. Hele o büyüleyici bogaz manzarasi yok mu...
bence biz kore fan olarak toplanalim ve herkes kendi memleketini tanitsin böylece türkeyede görmedikleri yer kalmaz. bende antalyada yasadigim için antalyayi karadenizli oldugum içinde orayi tanitabilirim...
*ZoRaKi PrEnS FaN cLuP*
*Se7eN FaN cLuP*
*KiM JeOnG hOoN FaN cLuP*
*DüŞlErİmİn PrEnSi FuN cLuP*
*I'm SoRrY I lOvE YoU fAn cLuP*
*FT ıSlAnD FaN cLuP*
*KiM bUm FaN cLuP*
*HeO Yi JaE fAn ClUp*
Türkiyeyi Koreye tanitmak için her bölgeden bir sshir seçerdim;çünki ülkemizin herbölgesi ayri bir güzel.SmileOnay
[Resim: pegiimza.png]
(22-02-2009, Saat: 18:57)TIFA yazdı:
(22-02-2009, Saat: 18:52)blue*girl-ayumi yazdı: Ay canim çok güzel bir konu bu söylemeden edemicem.Valla sana katiliyom ben zaten baba tarafindan Erzurum anne tarafindan Karadeniz olairum.Anadoluda çok güzel yemeklerimiz yöre danslarimiz olur.Karadenizde ise kolbatimiz, hamsimiz findiklarimiz olur.Valla simdi anlatmaya kalksam asla bitmez kisacasi güzel ülkemin her tarafi tarih kültür kokuyo.Iyiki Türk'ümBiggrin
sana katilmamak mümkünmü bende her iki taraf Karadeniz'li olunca Biggrin ben hiçbir ayirim yapmam her yerini anlatirdim güzel Türkiye'mizin Smile

bende karadenizliyim ama bursada yasiyorum ama bende karadenizi tanitirim

ben olsan kesinlike izmirden baslardim.. daha sonra türkiyenin heryerini göstermek isterdim çünkü türkiyenin her yeri ayri güzel...
♥.♥ So Ji Sub Fan Club ♥.♥-♥.♥ Song Seung Hun ♥.♥
♥.♥ SONG IL GOOK FAN CLUB♥.♥ -♥.♥ SONG Jİ HYO ♥.♥
The Kingdom Of The Winds Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Istanbulu tanitirdimSmile
Tabi ki Dünyanin en güzel sehri olan Istanbul Smile
Yang mi Kyeong
Kyeon Miri
Lee Young ae
SS501

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi