yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
If You Had A Chance To Go To Korea Just One Day, How Would You Spend Your Day?
Gezebildigim kadar her yeri gezmeye, görmeye çalisirdim. Ha bi de bol bol foto çekilirim. Aglaelsalla
Uçakta kesin aglardim ... Saçma sapan duygularin tesirinde aglarak Koreye varirdim ve ilk uçaktan indigim an hostes pilot elime ne gelirse sapur supur öperdim Biggrin -diyorum ya saçma duyglar Biggrin- Sonra direk Seulun en islek caddesine gidip orda bir cafede otururdum -mümkünse cam kenarina-Koreyi seyrederdim kii 2 saat fln Biggrin Ordan kalktigim gibi eglence alisveris yerleri -Türkiyede alisveristen nefret eden ben orada bir sürü alisveris yapardim Biggrin-Sonra gitmeden önce arastirma yaptigimdan dolayi Biggrin SS501 i bulmaya çikardim Biggrin -Ahh yine hayaller Biggrin-Bulamazsam -Ki bulumamm Biggrin-Skaklarda deli divane dolasirdim Smile

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

Shinee grubunun izini sürerek geçirirdim. Biggrin
Elimden geldigince bütün yerlerini görmek isterdim (önemli olan bölgeleri özellikle Smile) ve bir çok koreliyle fotograf çektirirdim.Kendime arkadas birini bulmaya çalisirdim. ((Nasil olacaksa bir günde )) Biggrin
Bir gün çok kisa tabi, orada yapmak istedigim çok sey var ama ilk olarak Kim Nam Gil'i görmek isterdim herhalde, sonra bütün turistik yerleri gezmek güzel olurdu.
heryerini karis karis gezmek isterdim özellikle tapinaklarini görmek isterdim
딸은 예전 거대한였다
karis karis gezerdim bide ordayken karsima kim bum ,choi min ho, ft island,shinee,bigbang,lee min ho, so ji sub ve dahasinin karsima çikmasini düslerdim ne süper olurdu bi günde hepsinin karsima çikmasi BiggrinBiggrin
Sokakta Amber diye bagiririm gerekirse Tvlere çikarim ve beni görmesini saglarim Opucuk
Hello,Hello you Infinite boy !
ben sanatçilari görmeye çalismazdim. ülkemin gitmedigim yerlerine gider bütün gün dolasir ve halen tatmamis oldugum yemekleri yerdim bol bol esya satin alir bol bol fotograf çekerdim Smile

( seoul'un ortasina kaliteli bir müzik sistemi kurar ve grubumla konser verirdim Biggrin )

Close your eyes
Open your heart... ~!
| Sdyney MUGERWA | O benim siyahi bir dostum,kardeşim,arkadaşım,ailem kısacası herşeyim...!~

Hayat denilen kara deftere,beyaz bir kader yazan...

| SN kardeşliği ~ |

İmkansız sadece biraz zaman alır! Smile
Istedigim herseyi yapardim nasil olsa bi daha hiçbirini görmicem Biggrin Ama FT konseri varsa hiç kaçirmazdim Onay En önü kapar sahneye atlardim Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi