yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
If You Go To Korea Most Who Is Surprised?
Akrabalarim sasirir. Kore'yi sevdigimi biliyorlar ama gidecegimi hiç düsünmemislerdir. Sarhos
Bu yüzden çok sasirirlar. Atkilic

safiyeee {Birtanem}

weba | muzur
Benim kimsem sasirmaz valla çünkü bir gün gidecegimi biliyorlar (üniversiteyi bir kazanayim 2 sene sonra. Biggrin) ama sasirmaktan ziyade çok sevinirler benim için, aslinda kendileri için de sevinebilirler sonunda dirdirindan kurtulduk gitti diye. Biggrin
Valla hiçbiri -arkadaslarim,ailem ve etrafimdaki herkes- bir gün Kore'ye gidecegime inanmiyorlar. Biggrin Ama bir gün gidersem sasiracaklarini da düsünmüyorum. Biggrin

Hiç kimse sasirmaz,aksine artik Kore'ye gitmek istemiyorum dersem hepsi sasirir.BiggrinBiggrin Eger gidersem hepsi çok sevinir benim adima,iyice kafayi yedin de derler tabi. BiggrinBiggrin

Saatim her zaman Min'e beş var.
Ya da Min'i beş geçiyor.
Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz.
Günlerden Minertesidir.
Ben Min'i düşünürüm, üşümem.
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar.
İki kere iki dört elde var Min^^
Aynenn kimse sasirmaz. Zaten her gün o kadar çok söylüyorum kii annem üniversitede arkadaslarinla yollarim sabret diyor. Biggrin
[Resim: fgn.gif][Resim: pl32.gif]
♥DO YOU LOVE ME ?♥
Arkadaslarim çok sasirirdi herhalde.Smile
Benimle çok dalga geçiyorlar.
InsAllah bir gün Kore'ye giderim de görürler. SmileSmileSmile

Ben senelerce Afrika, Misir, Avustralya gibi ülkelere gidecegimi söyledim. Hatta bazen kizinca bir zenciyle evlenecegimi bile söylerdim. Biggrin Baska bir sehire yürüyerek gitmek istedigim bile olmustur... Yani herkes alisti. Kore diyince gözlerini devirip hih simdi de Çinlilere mi taktin diyorlar. Biggrin Kardesim zenciden vazgecti Japonla evlenecek diyor. Annem ise git, ne zaman gideceksin falan diyor. Galiba gitsem rüya görüyorum sanip sadece ben sasiririm. Biggrin
Burdakiler yani (Annem, Abim, Ablam, Kardeslerim) sasirmazlar, çünkü ne kadar Kore sevdalisi oldugumu biliyorlar. Smile ama Türkiye'de yasayan geri kalan akrabalarim sasirir miydilar, onu bilemiyorum. Smile
Sinif arkadaslarima kalsa beni oraya yollayacaklar. Smile
☆ BIGBANG ♫ 2NE1 ☆ BlOCK B ♫ MBLAQ ☆ INFINITE ♫ MISS A ☆ 2PM ♫

☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
Hiç kimse. :img-hysterical:
Herkes biliyor Kore'ye gitmek istedigimi. Ailem de onayliyor.
Arkadaslarim da 'Ezgi delidir, ne yapsa yeridir. Gider o her yere, Koreli koca bile bulur.' diyor. O yüzden kimse sasirmaz. :img-hysterical:
Ailem çok gitmek istedigimi biliyor.Hiç karsi çikmadilar.Ya da pek ciddiye almiyorlar.Çünkü gelip geçici birsey saniyorlar.Neler hissettigimi neler yaptigimi hiç bilmiyor olmalilar.Sanirim o zaman anlarlar ve sasirlar...
Arkadaslarimdan da çok sasiracak olanlar var...

Konuyu Okuyanlar: