yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
If You Don't Find Your Expects When You Went To Korea, What Will You Do?
açikçasi en büyük dilegim koreye gitmek pisman olcami düsünmüyorum ama düsündügüm gibi çikmasaydi üzülürdüm heralde....
Benim bakis açimin yanlis oldugunu düsünürüm.
ben umdugum gibi çikmayacagini sanmiyorum ama çok üzülürdümPismanbence bu ihtimal düsük ama Opucuk
Aslinda bisi olmaz çünkü ben oraya isteyerek gittigim zaman illaki beni mutlu edecek bisi b[/align]ulurum bu herkes için geçerli benceBiggrin
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
Ben Koreyi her haliyle kabullendim belki birçogumuz saraylari gezerken bile kaybolmaz çünkü ezberledik artik filmlerden ve Kore çok güzel bir yer gezilecek muhtesem yerler var bundan eminim.En azindan gördügümüz resimlerden anlayabiliriz.Ama diyelim ki begenmedim aklimdan geçen tek sey su olur."Burasi en çok gelmek istedigim ülkeydi beni mutlu edecek birsey mutlaka vardir begenmesemde hayalimi gerçeklestirmek bile yeter.(en önemlisi Yunhomun büyüdügü ülkeyi gezdigime sevinirdim,onun yürüdügü yollarda yürüdügüme sevinirdim Kalp ) iste böyle biraz uzun kaçti ama konu için çok tesekkür ederim Smile
hosuma gidecegine eminin,cunki orda cnim Choim yasiyor..ama umdugum gibi olmazsa buyuk bir hayal kirikligi yasardim ve ulkeme Azerbaycana geri donerdim

Sen ßenim Eş Ruhumsun
Bekle benide......
umdugum gibi çikacagina inaniyorumm...Biggrin kim bumum var orda hem eger öyle birsey olursa geri dönerdimAglaelsalla
Kim Bum Fan Kulüp
Dream Fan Club
F.T İSLAND FAN CLUP
~☆ Oh Won Bin Fan Kulüp ☆~

Vallahi nasil cevap verilirki Biggrin
Sasirdim dogrusu :S:S
Yani bir ülke nasil kötü olabilir ki en fazla bekledigim gibi çikmayacak kadar Saskin
Sonuç olarak Kore'li insanlari az çok taniyoruz onlarda bizim gibi cana yakin misafirperverler Smile
Tek sorun yemekleri BiggrinBiggrin
...

♥
TVXQ5
Hayal kirikligi...
Ama sanmiyorum.
ünemli olan ülke degil birazda içinde barindirdiklaridir bence o yüzden pek üzzülmem

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi