yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
If You Are Live In Korea, Which Profession Would You Choose?
Oyuncu olup Kim Jeong Hoon'la ayni dizide oynamak isterdim.OpucukOpucuk

Sanatla ilgili herhangi bir bölüm..Hatta Türkiye'de ilgilendigim bir kaç sanat dalini orada da sürdürebilmek güzel olabilirdi..Fakat arada ciddi bir uçurum var. Türkiye'nin egitimi Bati Sanati üzerine fakat Kore,Asya Sanati üzerine egitim aliyor. Bu yüzden bazi ikilemlerim olurdu....
Sarkici veya dans ögretmeni olabilirdim. Tabi bu bir hayal. (:
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Bende iç mimar ya da çok ünlü bir piyanist olmak isterdim. Tabii iç mimar olacagim ama ünlü. =)=) Ya da böyle denizle alakali bir meslegimin olmasini isterdim. (tabii ben bunlari su anda da istiyorum..=))
Konu için tesekkürler.=)
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Ben yine ögretmen olmak isterdim. Smile Bu meslegi seviyorum...
Hakkınızı helal edin. ~
Su anda Çocuk Psikolojisi okuyorum ve eger gerçekten bir aksilik olmaz ise 4 yil sonra Kore'de 1 yil için kimsesizler yurdunda 0 -7 yas arasi çocuklara egitim verecegim. Hep hayalimdi çocuklarla ilgili bir meslek, Kore'de yapacak olmam hayallerin en güzeli zaten ... 1 yilin sonunda orada kalmayi çok istiyorum... Smile
T h e r e ' s n o t o m o r r o w // ♡

Twitter
Ingilizce ögretmeni olmak isterdim. Smile
Ögretmen olmak isterdim (istiyorum zaten) Küçücük çekik gözlü çocuklara bilgi verme süper bir his bence. Smile Smile

Ögretmenlikten bos kalan zamanlarda bir yerlerde gitar çalmak güzel olurdu. SmileSmile
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB
Saraydaki Mücevher Fan Club
Mblaq FAN CLUB
Rehber ya da Fotografçi olmayi isterdim.Türkiye'de siyasetçi olmak istiyorum ama orda ki siyaset Tr'deki gibi berbat olmadigi için Fotografçilik güzel olurdu.
Ingilizce ögretmeni olabilirdim ya da fotografçi. Hatta azicik uçarsam; 2NE1 gibi bir gruba dahil olsam fena olmazdi hani. Abaza Aslinda sesim güzel , begenir çevremdekiler , iyi de dans ederim de koca Kore'de ünlü olmak..... :img-hysterical: Hayal tabii hepsi. Smile
So close no matter how far
내 사랑하는 친구 ♥

Ümit öylece kaldı da ümide değeni söyle kim aldı?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi