yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
If You Are Live In Korea, Which Profession Would You Choose?
Bi Rain'in stilisti, menajeri, dansçisi, vokali olabilirim, yeterki onun yaninda olayim yani söför olmaya bile raziyim. Smile
Ben yine kendi meslegimi seçerdim herhalde.Ingilizce ögretmenligi...Çünkü gerçekten bu meslegi çok seviyorum ve her geçen gün ona yaklastikça heyecanlaniyorum... BiggrinBiggrinBiggrin
Ben ünlülerin fotografçisi olmak isterdim. Albüm,dizi,film vb fotograflar çekmeyi yayinlamayi çok isterdim. Smile Konu için çok tesekkürler.
[Resim: 10.gif]
Ben DBSK, özellikle Jae Jooog oppanin stilisti veya iç mimar olmak isterdim!
Tabi SS501 ve DBSK(Jae Joong oppa özellikle)stilisti olmak isterdim!
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
Web Tasarimci (Koreli Web Tasarimcilar çok güzel is çikartiyor) ve 2NE1,SS501,DBSK gibi gruplarla düet yapmak isterdim.
Valla ben %100 oyuncu ve sarkici olmak isterdim, ikisi birlikte ,oyunculukta Kim Bum'la es olmayi ve onu öpmeyi çok isterdim. KalpOpucuk
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Basin-Yayin daha ne olsun. Smile
[Resim: 48392492006064.jpg]

Ben kesinlikle kamera arkasi çalisani olmak isterdim, mesela yönetmen asistani veya fotografçi gibi belki böylece ünlülere daha yakin olabilirdim. Biggrin
Ya da iç mimar olmak isterdim, sürekli saraylari dolasma imkanim olurdu.Onay
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Kizlar çok güzel ve özel seyler yazdiniz tebrik ederim sizi! watashi wa ipek ve usagi-chan ikinizde süper seyler yazmissiniz. (digerleri de öyle.)
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
Bende kamera arkasi bir is isterdim Elif, seninle ayni fikirdeyim. Biggrin Ünlülerle daha yakin olurduk, süper olurdu ya hayal etmek bile güzel. Super

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi