yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
If a Korean Call You by Mistake ?
Konusabildikçe konusurdum herhalde. :d
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
Img-kiss 
Se7en'imsa Allah derdim.Opucuk Konusabildigim kadar konusurum, (telefon faturasini hesaplamaya matematiginiz bile yetmezdi.Biggrin) degilse de telefonu kapatirdim.Ban
İmzamçokBÜYÜKhani♥
Ben en iyisi Korece ögrenmeye baslayayim. Biggrin

Sen ßenim Eş Ruhumsun
Bekle benide......
Ben Koreli arkadaslarimla konusuyorum.
Ama onlarin disinda, baska birisi arasaydi, heyecandan bayilirdim. BiggrinBiggrin
JusT They LefT WitH tEar
AS buttONs as Our Now..
Arkadaslar yazdiginiz yorumlara koptum. :img-hysterical: Hem sesini nerden taniyacaksiniz hayrani oldugunuz kisinin. Biggrin Adini söylese belki ama neyse. Kalp

Benim cevabima gelirsem, Koreli oldugunu yobseyo demesinden anlardim ve Ingilizce anlasmaya çalisirdim.Onay Tabi herkesin tahammülü ne kadar olur bilinmez ama onunla daha sonrada konusalim diye söz filan alirdim herhalde. Biggrin Insallah yani.:img-hysterical:

Konu için tesekkürler. Onay

Beni Koreli biri arayacak ve ben tak tak konusacagim. Zuhaha Rüyamda görsem inanmam. Biggrin O an düsüp bayilirim bir daha kalkabilirmiyim meçhul.. :img-hysterical:
Anlamaz burda öyle biri yok derdim. Smile
adasdasd
Birsey diyecegim o arayan arkadas Korece konusursa ben nerden anlayacagim dediklerini. BiggrinBiggrin
Ararsada yanlis numara diyip kapatirim ama Türkçe anlarsa .BiggrinBiggrinBiggrin

Kapatmazdim ama panik atagim ben elim kolum birbirine girerdi. xD Ayhhh Simdiden HeyecanLandim arar mi arar. xD Çooook hayalperestim degil mi ? xD
Smile Önce sohbet ederdim biliyorsa Lee Seung Hyo'nun herhangi bir iletisim adresini isterdim. Smile Nereden bilecekse hayal iste. SmileOpucuk

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi