yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
If a Korean Call You by Mistake ?
Verdiginiz cevaplar çok komik ya koptum. Biggrin Ben konusmaya çalisirdim, bizim foruma üye olsun diye adresini alirdim.
[Resim: cf2f03b4.gif]

Bildigim kadar Korece ile arayan kisiye sorular sorar onun kafasini sorularimla patlatirdim herhalde. Biggrin
Olmadi sorularimdan sikildi yüzüme kapatti e o da onun bilecegi. is Durtuk
Ben bildigim bütün korece kelimeleri sayar, sonra da Ingilizce anlasmaya çalisirdim.
Ingilizce konusurdum anlamazsa. Biggrin Kapatirdim, telefonunu alir sonra ben yanlislikla arardim. :dSarhosDurtuk
Kapatmazdim valla anlat oralari derdim. Biggrin Biggrin Tabi nasil diyeceksem o ayri. Biggrin
LeeMin Ho-Kim Jeong Hoon-Yoon Eun Hye-Kim Joon-Boys Over Flowers-Kim Bum-My Girl-Lee Dong Wook-My Fair Lady-Korea-FANs-DÜşlerimin Prensi-FUll House-Denizler imparatoru-So Ji Sub Fanları-♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥
Kore'den Türkiye'yi aramasi için kod lazim. Durup dururken kod çevirmez herhalde ,ararsa çok saçma olurdu derim. Tabi arayan Korelinin Türkiye'de oldugunu varsayarsak direk kapardim telefonu, bir de bildigim Korece, Ingilizce kelimeleri de yanlis söylersem valla rezil olurdum. xD
Ingilizce biliyor musun diye sorarim ingilizce olarak. Biggrin
Rger biliyorsa biraz sohbet ederiz. Smile
Kapatmam telefonu. Smile

Oh Won Bin ise sonuna kadar uzatir bol bol konusmaya çalisirdim. Problem yok yani..Baskasi beni ilgilendirmez, yanlis numara kardesim der kapatirdim.BiggrinBiggrin
all about "Girls Generation" 
<<HyoRi>>
(14-08-2009, Saat: 19:00)kara yazdı: Ben hayatta kapatmam, hatta beni bol bol yanlislikla araya bilirsin derim. Kanki olurum, ee basta temel atmak lazim. Bir gün Kore'ye gidersem bie tanidik olsun.

Cevabin çok tatli, çok hosuma gitti. Telefonu açtiginda yoboseyo der herhalde, bende yoboseya annyong haseyo der tanisma faslina geçerdim.Biggrin
Çok yazmasin kapat ben ararim derdim. Biggrin Ee kiyak geçelim degil mi sonunda Kore'de bize yardimci olacak insan ariyoruz, msn falan alirdim herhalde.
Not: Bunlarin hepsini yapmam için Korece ögrenmem lazim. Hemen çalismaya baslayayim. Belki bir gün olur degil mi kaçirmayayim. Ama Korece bilmesem de Insallah Ingilizce biliyordur.Biggrin
Telefonu uzatabildigim kadar uzatirim.Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi