yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
If a Korean Call You by Mistake ?
If a Korean Call You by Mistake?

Koreli Biri Yanlışlıkla Sizi Arasa?

Arkadaşlar telefonunuz çalıyor bir açıyorsunuz ki bir Koreli. Kendisini tanıtıyor ve yanlışlıkla aradığını söylüyor. Siz bu durumda önemli değil deyip kapatır mıydınız yoksa konuşmaya mı çabalardınız ? Ne yapardınız? Smile
[Resim: cf2f03b4.gif]

Benim KJH'm var derdim ve telefonu kapatirdim. Biggrin Kalp
"In Korean, sa- means die
rang-means together
and hae means doing"
So when u tell someone, SARANGHAE u mean...
"Let's die together - Let's live until we die together."
♥ ♥
Kim Bum ise arayan problem yok baskasi zaten beni ilgilendirmez. BiggrinBiggrinBiggrinBiggrin
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
(14-08-2009, Saat: 17:43)yo! man yazdı: Benim Kjh'm var derdim ve telefonu kapatirdim. Biggrin Kalp

Bence bosa bekleme Seymacim, eline bu firsat geçerse kullan çünkü Kjh benim. BiggrinBiggrin Cidden kapatir miydin ?
[Resim: cf2f03b4.gif]

Ne de olsa Korece azicik biliyorum. Genel konusma olarak bende konusurum, güzel güzel forumumuzdan bahsederim.
MF 2-3
Fen ağırlıklı sayısal afferim bana bakalım yapabilcem mi?
Afallarim direk kapatirim. Biggrin
Aradigina bin pisman olurdu kendisiyle uzunca Kore hakkinda bir konusma yapardim... Hayallerimden bahsederdim...
Ben hayatta kapatmam, hatta beni bol bol yanlislikla araya bilirsin derim. Kanki olurum. Ee basta temel atmak lazim, bir gün Kore'ye gidersem bir tanidik olsun.
I'm The Best
[Resim: tumblr_ln3m6krhEa1qe6oyyo1_500.gif]
Konusmaya çalisirdim tabii. Biggrin
Korece bilmedigim için zaten anlasamazdik ama o Türkçe konusuyor olsaydi,(gerçi o zaman nerden anlayacaktim Koreli oldugunu) yanlis numara der kapatirdim ve peri masalindan çikar gündelik hayatima geri dönerdim.Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi