yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
If a Korean Call You by Mistake ?
Aynen böyle olurdu.. Biggrin
- Dur, dur kapatma. Önemli degil. Nasilsin biliyor musun bizim Türkiyede sizi seve çok arkadasim var. Sey aslinda ben Burcu. Daha nasilsin. Seni sikmiyorum degil mi ?
Tanisdigimiza sevindim. Iyi ki beni aramissin. Koreafans'a da beklerim, canim.. Görüsürüz belki.. Aslinda hiç kapatmak istemiyorum ama telefonum bozuk kusura bakma. (Benim telefonumda 10 dakikadan fazla konusunca kapaniyorda)

let it be...
Açardim, eger konustugu dili biliyorsam onunla konusur ismini ögrenir ve yanlis numarayi aradigini söylerim ama arkadas olmak istedigimi de eklerim.
(23-08-2009, Saat: 14:03)baby v.o.x.-eun yazdı:
(14-08-2009, Saat: 19:00)kara yazdı: Ben hayatta kapatmam, hatta beni bol bol yanlislikla araya bilirsin derim. Kanki olurum, ee basta temel atmak lazim. Bir gün Kore'ye gidersem bir tanidik olsun.

Cevabin çok tatli, çok hosuma gitti. Telefonu açtiginda yoboseyo der herhalde, bende yoboseya annyong haseyo der tanisma faslina geçerdim.
Çok yazmasin kapat ben ararim derdim. Ee kiyak geçelim degil mi sonunda Kore'de bize yardimci olacak insan ariyoruz, msn falan alirdim herhalde.
Not: Bunlarin hepsini yapmam için Korece ögrenmem lazim. Hemen çalismaya baslayayim. Belki bir gün olur degil mi kaçirmayayim. Ama Korece bilmesem de Insallah Ingilizce biliyordur.

Ah bir arasa varya.. Neler neler anlatirim. Biggrin

Ah ahh..Keske kendimi ve duygularimi anlatabilecek kadar Korece veya Ingilizce biliyor olsaydim...Ingilizcemiz öylesine,Korece de nerdee...Bir kaç bilinmesi gereken kelime hariç...
Bilseydim o arayanin vay haline...Sonralarda da ben onu yanlislikla arayabilirdim.Biggrin
Ay telefon numarasini kaydederdim. Biggrin Sonra onunla konusurdum ne kadar çok Koreli hayrani oldugumu anlatirdim, sonra kendimi tanitirdim. Biggrin
Ve Lee Sung Min hayrani oldugumu söylerdim. Biggrin
Beni arasaydi hemen numarasini kayderderdim.Ondan sonra arkadas olurduk.Ahhhh!!Keske arasa biri. Saskin
Kalp krizi geçirirdim. Biggrin
Ama konusmaya da çalisirdim yani engin Korecemle. Biggrin Neyse anlamazsam dediklerini Ingilizce olarak buranin Türkiye oldugunu söylerdim yüzüme kapatirsa da ben tekrar arar onun yüzüne kapardim. Biggrin Biggrin

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

Forumumuzdan bahsederdim.Türkiye'ye davet ederdim.Smile
Resimsiz Kod

Kod:

Jumong Fan Club
Efendim derim sonra o Korece biseyler diyecek, ben bisey anlayamayacagim direk kapatacagim bu kadar. Biggrin
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Do you speak English derdim. Biggrin Yes derse hoporlörü açar annemin bana çevirmenlik yapmasini saglardim. Kim Nam Gil'se Lee Yo Won nerde dedirtirdim anneme. Biggrin
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi