Konuyu Oyla:
I Took These Photos / Benim Çektiklerim
|
Ya iki dakika forumdan çiktim doldumussunuz sayfalari...Gerçekten size çok imrendim shawlin..Umarim bize de gitmek nasip olur birgün..Bütün yazdiklarinizi tek tek okudum...Özür dileme meselesi ve sizden lokanta sahibinin para almamasi ne kadar nazikçe bir davranis..Ayrica rahibinde size para vermedeki amaci çok gurur verici...Ayrica sizde çok nazik birisiniz..Bize bu açiklamalari yaptiginiz ve de tecrübelerinizi bizimle paylastiginiz için sonsuz tesekkürler...Metroda konusan tek biz vardik diye yazmissiniz ya ...çok güldüm ona...Peki size susun filan demediler mi?
![]() 'Chuncheon kendinde bir adaya gitmistik adi naminara simgesinde ay yildizli bayrak var 'demissiniz de benim merak ettigim su: Ay yildizli bayrak bizim bayrak miydi? Üniversitenin bahçeside orman gibiymis ![]() Birgün bende yurt disina gidebilme imkani elde edersem ilk aklima gelecek yer Kore olacaktir..Maddi imkanlarimiz olsada gidebilsek keske..Forumdan bir iki kisiyide alir giderdim.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Hakkınızı helal edin. ~
Kitaro yazdı:Ya iki dakika forumdan çiktim doldumussunuz sayfalari...Gerçekten size çok imrendim shawlin..Umarim bize de gitmek nasip olur birgün..Bütün yazdiklarinizi tek tek okudum...Özür dileme meselesi ve sizden lokanta sahibinin para almamasi ne kadar nazikçe bir davranis..Ayrica rahibinde size para vermedeki amaci çok gurur verici...Ayrica sizde çok nazik birisiniz..Bize bu açiklamalari yaptiginiz ve de tecrübelerinizi bizimle paylastiginiz için sonsuz tesekkürler...Metroda konusan tek biz vardik diye yazmissiniz ya ...çok güldüm ona...Peki size susun filan demediler mi? Estafurullah ben nazikligi ve insanligi gerçekten ilk defa bu forumda gördüm. Herkes hosgörülü ve gerçekten o güzelim agzinizdan bal damliyor. Sizlere imreniyorum Chuncheon'daki naminara adasinin fotografini veriyorum hemen :-))) ![]()
Üstteki resimlerde agaçlar çok güzel görünüyor. Sagol shawlin.
Hakkınızı helal edin. ~
Üsteki yer nere öyle shawlin kitapçi filan mi ? Çok sirinmis.
Hakkınızı helal edin. ~
Kitaro yazdı:Üsteki yer nere öyle shawlin kitapçi filan mi ? Çok sirinmis. Orasi sanal kahramanlarin maketleri ve heykellerinin bulundugu yer çok güzel; ama içine girmedim zamaninim yoktu. shawlin yazdı:Kitaro yazdı:Üsteki yer nere öyle shawlin kitapçi filan mi ? Çok sirinmis. Him tamam sagolasin. ![]()
Hakkınızı helal edin. ~
Kitaro yazdı:Maddi imkanlarimiz olsada gidebilsek keske. Forumdan bir iki kisiyide alir giderdim. Bahar ne dersin. Zengin olursak gideriz degil mi beraber ? Olmadi ben gidemezsen ilerde çocuklarimi Kore'de egitim görmeleri için tesvik edecegim. Gitmez miyiz Tugba'm hemen kafa dengi birkaç kisi daha toplayip çikariz yola. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Shawlin yine doldurmussun resimleri, gerçekten bunlari paylasma nezaketinde bulundugun için sana ne kadar tesekkür etsek azdir. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi