Arkadaslar bir süreligine islerimden dolayi sizden ayri kalmak zorunda kaldim. Sizi çok ama çok özlüyorum.

I Took These Photos / Benim Çektiklerim
|
Arkadaslar bir süreligine islerimden dolayi sizden ayri kalmak zorunda kaldim. Sizi çok ama çok özlüyorum.
![]() (13-10-2007, Saat: 15:38)sunshine yazdı: Inanamiyorum shawlin çok sanlisin. Ne güzel gidip görmüssün Kore' yi. Senin adina çok sevindim gerçekten. Ne zaman ve ne sebeple gittigini çok merak ettim dogrusu. Bencede.
Vallahi çok sanslisin shawlin. Acaba bize de nasip olacak mi oralari görmek.
Oraya gittiginde Korece mi konustun yoksa Ingilizce mi? Ve orada nasil karsilandin sicaklarmiydi Kore halki ?
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Çok sanslisin dogrusu.
Muhtesem ya insallah bizede nasip olur.
![]() ![]() Ben, ben olmayı çok özledim... Yüzümde ki maskeleri savurup rüzgara, Yağmura, geceye karışmayı istedim... Çok yada az herkes gibi bende bir şeyler istedim, En çokta bozuk saat gibi hep sende tik-tak'layan bu kalbimi atmayı, Sevmeden, acı çekmeden yaşamayı istedim. Çok mu şey istedim? <3 Zey'kJh
Gerçekten muhtesem fotograflar ve çok sansli bir arkadassin birde o yaptigin spor hakkinda bir bilgi versen. Ben gerçekten ilk defa duyuyorum ismini.
Boys-over-flowers-fan-club
Lee Jun Ki fan club Goo Hye Sun fan club Hong Gil Dong Fun Club Jang Geun suk fan club Kim Ji Hoon Fan Club *İmzanızın boyutu büyük olduğu için spoiler içine alınmıştır.Lütfen Gifleri daha küçük resimler olarak paylaşın...
Ay çok güzel resimler ya çok güzel bir yer Kore.
![]() ![]()
Paylasimlariniz için çok tesekkürler. Ne kadar hos kareler yakalamissiniz.
![]()
Çektigin fotograflar ve anlatimlarin için emegine saglik shawlin. Çok yararli oldu. Keyifle okudum. Umarim en kisa zamanda çekecegin yeni Kore fotograflarini foruma eklersin. Ve umarim bir gün isteyen, hayal eden herkes için Güney Kore'yi saglikla, mutlulukla gezmek nasip olur.
![]() (...Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana. Ataol Behramoğlu) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|