yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I Took These Photos / Benim Çektiklerim
Bende bi ara Güney Kore'ye gitmek istiyorum. Biggrin
[Resim: AZJ2BB.gif]
2PM & SNSD
Fotograflar süper ya senin yerinde olmak isterdim shawlin.
Ne gülümsemek gerçek mutluluktur
Ne de ağlamak en büyük acının ifadesidir...
Ne seni seviyorum sözü gerçek sevgidir...
Ne de söylememek sevmediğinin göstergesidir...
Hayat ne gideni getirir
Ne de kaybetiğin zamanı geri çevirir
Ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın...
Ya da yaşayamadım diye ağlamayacaksın...
Çok sanslisin. Smile Umarim bizlerde görürüz buralari ve sizinle paylasabiliriz çektigimiz fotograflari. Smile
Resimsiz Kod

Kod:

Jumong Fan Club
Daha yeni üye oldum gerçi Korea - Fansi sürekli takip ediyordum ama bir basladim okumaya 1-2 derken epey okumusum. Fotograflar, bilgiler ve yazilanlar çok güzel herkese çok tesekkürler. Smile
Evet ben de yeni üyeyim ve hayallerimin bir gün gerçek olabilecegini görmek çok iyi oldu. Okulumun bitmesini beklemem gerek sanirim. Hukuk alaninda master için bizi kabul edebilirler mi acaba benim için iyi bir firsat olabilir. Tekrar tesekkürler paylasimlarin için. Biggrin
Ne güzel ve ne sanslisin, bendede öyle sans olsun isterdim.
Çok sanslisiniz. Hepimizin ortak istegi Kore'ye gidebilmek. Fotograflar için tesekkür ederiz. Smile

SHINee is my life

Img-kiss 
Fotograflariniz çok güzel, paylastiginiz için tesekkürler. Bir de imzanizda rahmetli Baris'i görünce çok duygulandim. Nur içinde yatsin.

Ahmet bey 16 gün boyunca Güney Kore'de kaldiniz özel olmazsa acaba bu süre içinde gidis-gelis ve tüm harcamalarla birlikte ne kadar para harcadiginizi ögrenebilir miyim ? Ona göre bizde Güney Kore'ye gidebilmek için para biriktirmeye baslayabiliriz. Smile
"shawlin" fotograflar için çok tesekkürler senin yerinde olmayi çok isterdim. Allahrazi

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi