yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I'm Sorry I Love You Fan Club / I'm Sorry I Love You Sevenler Kulübü
beni çok etkileyen bi diziydi müzigini duyunca hala gözlerim doluyo benide ekler misiniz
Cevapla
Rica etsem beni de ekler misiniz ?
Cevapla
Diziyi gün gece bitirdim, artik öyle bir hale geldim ki, yeni bölüme baslamadan önce aglamicam aglamicam diyorum, hopp bi bakiyorum dizinin ortalarinda salya sümük olmusum. Drama izlemeyi hiç sevmem izledigim ilk ve son Drama oldu. Bir daha asla Drama izlemicem, yani bu diziyi izledigime hem pismanim hem degilim. Bi yandan da su kaniya vardim, bu tür diziler insana pek bir sey kazandirmiyor, aglamak,üzülmek,bunalim, hele ki ''ask'' buna hiç inanmam. Açikca diziyi yorumlamam gerekse sunlari söylemeyi uygun görürdüm. Dizinin basindan beri belli olan bir senorya var zaten adam ölücek ama bu kadarda ölüm'e indexli dizi çevrilmez ki, her bölüm sonu hazirlar gibiydi, sahsen iki üç cilali söz krese laf repliklerle kurtaricagini saniyorsa bu seri kendini kurtaramaz. Oyuncular gerçekten basariliydi, muziklerde yerli yerindeydi. Hele ki 8. bölümde çalan yagmur yagarken arabanin kenarinda bekliyor Yune orada ki muzik çok güzeldi hala bulamadim bilen var mi hangi sarki oldugunu indirelim. Dizi çok bunaltici karamsar bir havada ilerliyor, özellikle hassas olanlar için hiç tavsiye etmedigim bir seri, ruhsal çöküntü pisikolojik bunalim yasayabilirsiniz.
Cevapla
Psikolojim bozuldu resmen... aglamaktan göz pinarlarim kurudu Sad((
www
Cevapla
bu diziyi tek geçerim yani tekrar tekrar izleyebilirim.
beni de ekleyebilir misiniz bu arada? ^ ^
The God of The New WorLd
^^ KİRA ^^
www
Cevapla
Beni de eklerseniz sevinirim Smile
www
Cevapla
Beni de ekler misinizSmile
[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

Cevapla
ben de bu dizinin hayraniyim..kaç defa izledim bilmiyorum herseferinde de agladim beni de ekler misiniz lütfen? tesekkürler Smile
Cevapla
Ben Ingilizece'den hiç bir sey anlamayan sahsiyet Ingilizce alt yazili izlerken bile aglamaktan gözlerim sisti. Lütfen beni de ekler misiniz? Simdiden tesekkürler.
Gerçek bir marangoz kalbinde bir saray yapabilendir
Cevapla
(24-03-2012, Saat: 22:39)snow days yazdı: Ben Ingilizece'den hiç bir sey anlamayan sahsiyet Ingilizce alt yazili izlerken bile aglamaktan gözlerim sisti. Lütfen beni de ekler misiniz? Simdiden tesekkürler.

Ekliyorum hos geldiniz. Onay
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi