14-01-2012, Saat: 21:11
beni çok etkileyen bi diziydi müzigini duyunca hala gözlerim doluyo benide ekler misiniz
I'm Sorry I Love You Fan Club / I'm Sorry I Love You Sevenler Kulübü
|
14-01-2012, Saat: 21:11
beni çok etkileyen bi diziydi müzigini duyunca hala gözlerim doluyo benide ekler misiniz
17-01-2012, Saat: 1:32
Rica etsem beni de ekler misiniz ?
16-02-2012, Saat: 12:52
Diziyi gün gece bitirdim, artik öyle bir hale geldim ki, yeni bölüme baslamadan önce aglamicam aglamicam diyorum, hopp bi bakiyorum dizinin ortalarinda salya sümük olmusum. Drama izlemeyi hiç sevmem izledigim ilk ve son Drama oldu. Bir daha asla Drama izlemicem, yani bu diziyi izledigime hem pismanim hem degilim. Bi yandan da su kaniya vardim, bu tür diziler insana pek bir sey kazandirmiyor, aglamak,üzülmek,bunalim, hele ki ''ask'' buna hiç inanmam. Açikca diziyi yorumlamam gerekse sunlari söylemeyi uygun görürdüm. Dizinin basindan beri belli olan bir senorya var zaten adam ölücek ama bu kadarda ölüm'e indexli dizi çevrilmez ki, her bölüm sonu hazirlar gibiydi, sahsen iki üç cilali söz krese laf repliklerle kurtaricagini saniyorsa bu seri kendini kurtaramaz. Oyuncular gerçekten basariliydi, muziklerde yerli yerindeydi. Hele ki 8. bölümde çalan yagmur yagarken arabanin kenarinda bekliyor Yune orada ki muzik çok güzeldi hala bulamadim bilen var mi hangi sarki oldugunu indirelim. Dizi çok bunaltici karamsar bir havada ilerliyor, özellikle hassas olanlar için hiç tavsiye etmedigim bir seri, ruhsal çöküntü pisikolojik bunalim yasayabilirsiniz.
18-03-2012, Saat: 5:37
Psikolojim bozuldu resmen... aglamaktan göz pinarlarim kurudu
![]()
19-03-2012, Saat: 3:30
bu diziyi tek geçerim yani tekrar tekrar izleyebilirim.
beni de ekleyebilir misiniz bu arada? ^ ^ The God of The New WorLd
^^ KİRA ^^
19-03-2012, Saat: 3:40
Beni de eklerseniz sevinirim
![]()
19-03-2012, Saat: 11:07
ben de bu dizinin hayraniyim..kaç defa izledim bilmiyorum herseferinde de agladim beni de ekler misiniz lütfen? tesekkürler
![]()
24-03-2012, Saat: 22:39
(Son Düzenleme: 06-05-2012, Saat: 19:47, Düzenleyen: Yüsra JaeJoong.)
Ben Ingilizece'den hiç bir sey anlamayan sahsiyet Ingilizce alt yazili izlerken bile aglamaktan gözlerim sisti. Lütfen beni de ekler misiniz? Simdiden tesekkürler.
Gerçek bir marangoz kalbinde bir saray yapabilendir
09-04-2012, Saat: 21:37
(Son Düzenleme: 06-05-2012, Saat: 19:48, Düzenleyen: Yüsra JaeJoong.)
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|