yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I'm Sorry I Love You Fan Club / I'm Sorry I Love You Sevenler Kulübü
MiSa... Aglama Bu dizinin üstüne dizi tanimadim henüz. Izleyeli 3 yil oldu ama her ani hala aklimdadir. Opucuk
Beni de ekleyin lütfen^^
(28-06-2011, Saat: 15:07)ipeeek yazdı: Beni de ekler misiniz? Biggrin Bu dizi benim için hep 1 numara olucak ...

(28-06-2011, Saat: 15:27)cassi yazdı: MiSa... Aglama Bu dizinin üstüne dizi tanimadim henüz. Izleyeli 3 yil oldu ama her ani hala aklimdadir. Opucuk
Beni de ekleyin lütfen^^

Ekliyorum. Hos geldiniz. Onay
Ben diziyi yeni izlemeye baslayacagim... Acaba benim gibi var mi baska aranizda hala izlememis.
Ve izlerken birileriyle diziyi çekistirmek güzel olurdu...Ne de olsa efsanelerden biri
İmzanız 400x103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.
(28-06-2011, Saat: 18:00)filizkarali yazdı: Ben diziyi yeni izlemeye baslayacagim... Acaba benim gibi var mi baska aranizda hala izlememis.
Ve izlerken birileriyle diziyi çekistirmek güzel olurdu...Ne de olsa efsanelerden biri

Ben de yeni izledim bitti, etkileniyor insan izlerkencry, tavsiye ederim. Sadece çocuk biraz az konusuyor o sikabilir Biggrin
(29-06-2011, Saat: 14:11)renkyagmuru yazdı:
(28-06-2011, Saat: 18:00)filizkarali yazdı: Ben diziyi yeni izlemeye baslayacagim... Acaba benim gibi var mi baska aranizda hala izlememis.

Ben de yeni izledim bitti, etkileniyor insan izlerkencry, tavsiye ederim. Sadece çocuk biraz az konusuyor o sikabilir Biggrin

5.bölümdeyim sojisub'un mimiklerine bayildim ben ya...Daha 5.bölümdeyim tam anlamiyla acikli kisimlara gelmedim daha...
Kendimi aglamaya o kadar hazirladim ki aglayamazsam çok büyük hayal kirikligina ugrayacagim yaSmile
(29-06-2011, Saat: 14:18)filizkarali yazdı:
(29-06-2011, Saat: 14:11)renkyagmuru yazdı:

5.bölümdeyim sojisub'un mimiklerine bayildim ben ya...Daha 5.bölümdeyim tam anlamiyla acikli kisimlara gelmedim daha...
Kendimi aglamaya o kadar hazirladim ki aglayamazsam çok büyük hayal kirikligina ugrayacagim yaSmile

o kadar hazirlanmasaydin bende o kadar hazirlandim ama aglayamadim aglar gibi oldum Tongue

Not_i 
(30-06-2011, Saat: 0:43)renkyagmuru yazdı: o kadar hazirlanmasaydin bende o kadar hazirlandim ama aglayamadim aglar gibi oldum Tongue
tühh ya gerçekten miSad((
Belkim sulugözlügüm tutarda aglarim yaa

Yaa aglayayim ama yaa.Smile
Her ne kadar Kyu gülümseyin diye tavsiye de bulunsa da drama baglamak istiyorum ben
(30-06-2011, Saat: 2:16)filizkarali yazdı:
(30-06-2011, Saat: 0:43)renkyagmuru yazdı: o kadar hazirlanmasaydin bende o kadar hazirlandim ama aglayamadim aglar gibi oldum Tongue
tühh ya gerçekten miSad((
Belkim sulugözlügüm tutarda aglarim yaa

Yaa aglayayim ama yaa.Smile
Her ne kadar Kyu gülümseyin diye tavsiye de bulunsa da drama baglamak istiyorum ben
Biggrin Sulugöz sen aglarsin kesin o zaman Onay
SevindimSmile hehe
Beni de ekler misiniz? Wink

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi