yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I'm Sorry, I Love You/ 미안하다, 사랑한다 (2004)
Bence duygusuzlasmadin çünkü bu dizi kadar aglatacak bir dizi çikmadi I'm Sorry I Love You'dan sonra...
Neden bende ters etki yapti? Ben bu diziyi izleyene kadar hiç bir dizide aglamamistim, ilk bu dizide agladim. Ondan sonra en abuk sabuk yerlerde bile aglamaya basladim. Duygusal çöküsüme neden oldu bu dizi.
Her seyiyle harika bir diziydi... Etkilenmemek imkansiz... cry cry

Umarim begenirsiniz.

[Resim: fgfhgjghjhjhj.jpg]

[Resim: ftyftyhguy.jpg]

[Resim: fyhguguj.jpg]
[Resim: 13753.gif]
12. bölüm bitti hala aglamadim ben ya...
Sen sonunu bir izle bak o zaman nasil aglayacaksin. Benim hala dizinin bölümleri aklima gelince aglayasim geliyor. Hatta müziklerini dinleyince agliyorum. Inan sende ayni seyleri yasayacaksin. Aglaelsalla
(08-08-2009, Saat: 14:20)legends_of yazdı: Her seyiyle harika bir diziydi... Etkilenmemek imkansiz... cry cry

Umarim begenirsiniz.

[Resim: fgfhgjghjhjhj.jpg]

[Resim: ftyftyhguy.jpg]

[Resim: fyhguguj.jpg]

Çok güzel olmuslar. Bu diziyi çok begendim ben ya... Aklima geldikçe duygulaniyorum.

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Ben aglamadim ama yine de iyiydi.
Ne zaman adini görsem duygulaniyorum yaa... cry Çok dramatik bir yapimdi, izlerken gözlerim sisti... Çok hos bir paylasim zaten laf söylemek gereksiz... Onay
Ben de 7. bölümü bitirdim.
Çok güzel bir dizi... Sonunu merak ediyorum valla. Biggrin Biggrin
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
(12-08-2009, Saat: 17:31)Melissaa yazdı: Ben de 7. bölümü bitirdim.
Çok güzel bir dizi... Sonunu merak ediyorum valla. Biggrin Biggrin

Çok hüzünlü bir dizi ya... Sen de izleyenler arasina katildin Melisa. Smile Sonunda üzülür müsün sevinir misin bilmem ama ben her zaman mutlu sonlari seviyorum...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi