yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I'm a Cyborg But That is Ok! / 싸이보그지만 괜 (2006)

Film kendisini cyborg zanneden bir kizla, insanlarin ruhunu çalabildigini iddia eden bir erkegin akil hastanesinde tanismalarini anlatiyor. I'm A Cyborg, But That's OK aslinda çok iyi bir film. Ama ben begenmedim. Tuhaf oldu biraz, ama aynen böyle hissettim filmden sonra. Sirinligi hiç bir sekilde su götürmez. Bunu bilerek Chan-wook Park'in tarzi disindaki maharetlerini görmek açisindan müthis bir firsat. Yine bu tarz sinirlari içinde çok sevimli ve zekice bir senaryo yazmis, hatta kimi yerlerde Amelie'yi bile çagristirmadi degil. Ama ne bu hikayeyi ne de karakterleri bir türlü benimseyemedim. Çok ugrastim. Bu kadar sevimli olmasalar keske diye saçma sapan düsüncelere bile kapildim. Park'in karanlik geçmisinin gölgesini de kapimin disinda birakmama ragmen olmadi. Bir türlü filmin içine dahil olamadim. Dedigim gibi, bu durum I'm a Cyborg, But That's OK'i kötü yapmaz elbette. Insanlarin çok sevecegi bir film olma potansiyeli var. Böyle de bir objektiflik sagliyor insanin kafasinda. Ben yine de Chan-wook Park'in karanlik ve sadist yanini çok daha fazla seviyorum.
Tesekkürler ilginç bir film. Biggrin
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Ilginç bir konusu var. Paylasim için tesekkürler.
Filmi izleyebilecegimiz bir link biliyor musunuz?? Özel mesaj olarak gönderirseniz çok sevinirim arkadaslar, Bi Rain hayraniyim çünkü. Opucuk
adım geçen fan klüpler...

Jang Geun Suk Fan Club

Harika bi filmdi... Bi rain çok tatliydi. Smile Kesinlikle izlenmeli...
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
Çok güzel film, izlemeyen kalmasin bence. Paylasim için de tesekkürler.
Çok matrak bir filmdi. Az önce bitirdim ve hemen yorum yazayim dedim. Oyuncular bence çok iyiydiler bence çünkü deli olmak kolay degil. Biggrin Bi Rain iyi hostu, çok sirindi ama kiz ne kadar çirkinlesmisti öyle. Ama esas konuya gelelim. Biggrin Öpüsme sahnesi darlandim resmen yok böyle bir sahne yani. Zaten çok müthis oldugunu anlatmak için kizin ayaklari da yerden yükseldi. Biggrin Sonuç olarak müthisti. Iyi ki izledim dedigim filmlerden biri. Onay

Konu süper ya!

┫Kötülükler kara bir çamur gibi bulaşmışsa paçalarına dikkat et insan oğlu; sonun yakın demektir.┣

SmileSmileSmile
Bende izledim sonunda. Biggrin
O çirkin kizi öptü ya, alicagi olsun Oppamin. Dodgy
Kiz yemek yemeyi red ettigi için ve bu yüzden tüple burnundan zorla yedirdikleri yüzünden çilgina dönen Oppa'yi görünce altüst oldum resmen. Aglama Canim ya, oyunculugunu iyi yapiyor, ama O'nu aglarken görmek izdirap. cry

Ilk sayfadaki link'i açamadim, izlemek isteyenlere yeni link veriyorum:

I'ma Cyborg but that's OK Türkçe Altyazili izlemek için TIKLA

사랑해 지훈아
Bi Rain Fan Club

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi