yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I Hear Your Voice / 너의 목소리가 들려 (2013)
[Resim: v7ue.jpg]
[Resim: o3pt.jpg]
[Resim: 0v4e.jpg]
[Resim: u3kp.jpg]
[Resim: vsw2.jpg]
[Resim: s4gz.jpg]
[Resim: hsi3.jpg]
[Resim: d4oq.jpg]
[Resim: 0r8b.jpg]
[Resim: kdan.jpg]
[Resim: nuro.jpg]
[Resim: azpu.jpg]
[Resim: 2ftp.jpg]
[Resim: h6n3.jpg]
Fotoğraflar için teşekkürler canım. Smile
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Fotoğraflar için teşekkürler Blush

Ayrıca 9. bölümüyle beni depresyona soktu. Yarınki bölümü bekliyorum, umarım bölüm hayal kırıklığına uğratmaz .__.
슈주 ★ HC ♥ EH ♥ DH
[Resim: tumblr_mpxqcjU4mK1s0295ro8_250.gif]
LJS oynuyorsa her türlü süperdir ^^
teşekkürler
[Resim: 316rlm9.gif]
Forever Choding.
Always Yeollie.
Only Sungyeol.

ALLOVERLEESUNGYEOL.
Dizimiz çok güzel Kalp
13.bölüm yayınlasa keske hemen..
I Hear Your Voice

-^_^-
(31-07-2013, Saat: 15:42)YDK yazdı: Lee Jong Suk Helps The Staff of 'I Hear Your Voice' Escape The Heat With His Presents

Lee Jong Suk 'I Hear Your Voice' Çalışanlarına Verdiği Hediyelerle Onları Sıcaktan Kurtardı

Lee Jong Suk, küçük hediyelerle SBS 'I Hear Your Voice' çalışanlarına teşekkür etti.

30 Temmuz'da, aktör vücut soğutucusunu çalışkan personeline bu sıcakta çalıştıkları için hediye etti. Çalışanlar çok şaşırmışlardı ve böyle bir hediye aldıkları için çok memnunlardı.

Ayrıca, Lee Jong Suk hayranları da soğuk havlu ve bir mektup yollayarak çalışanların yüzünü güldürdü. Mektupta "İzlememiz için iyi bir dizi yaptığınız için teşekkür ederiz," yazıyordu.

YDK

Lee Jong Suk thanked the staff of SBS' 'I Hear Your Voice' with a little gift.

On July 30, the actor presented the hardworking staff with body mists. He had the mists prepared in order to help the staff cool off in the heat. The staff were surprised and pleased to receive his thoughtful gift.

In addition, Lee Jong Suk's fans also put a smile on the staff's faces with cool towels and a letter that read, "Thank you for making such a good drama to watch."

31.07.2013 allkpop

[Resim: pyx2.jpg]
Kim Woo Bin♥
T.O.P♥
종현아 1990∞
Seyretmeye devam ediyorum. Güzel ilerliyor. Bir sonraki hafta ne olacağını merak ettirerek kurgulanmış bir dizi. Onay
Bu diziyi çok sevdim. Eğer seyredecekseniz, ön yargılı olmayın ve kıskançlık yapmayın.Smile
Dizinin kurgusunu çok sevdim. Ne yalan söyleyeyim, sonunu korka korka izledim. Malum senaristlerin sonunda ne yapacakları belli olmuyor. Ama istediğim gibi bitti. Sonunda aşk kazandı. Burada gösteriyor ki aşkın yaşı yokmuş. Neyse, avukat Jang'ın dediği gibi; Bir katil olmak yerine, mağdur olmak en iyisi...Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi