yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.33/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hyun Bin Fan Club / Hyun Bin Sevenler Kulübü
arkadaslar fan klüp sorumlunuz degisti
yeni sorumlunuzun nicki yak-soon
hep birlikte güzel günler geçirmenizi dilerim

Hyun bin eski okulu Central Universtesine gelistirme fonu olarak ₩ 100.000.000 $ bagista bulundu
[Resim: pyh2009012801100000400p.jpg][/URL]
hem yakisikli hem düsünceli hem cömert Opucuk
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
(11-03-2009, Saat: 1:44)ben-goz yazdı: hem yakisikli hem düsünceli hem cömert Opucuk
Evet ayni zamanda esprili ve profilinden fotograf vermeyi çok severmis Smile
çok tatli birine benziyor ayrica yakisikliyimis Onay
hem yakisikli hem cömert amma ne o öyle kameralari çagirip yardim ettigini dünya aleme ilan etmek Ofkeli hiç yakistiramadim hyun bin'e hiç......
ayrica bi türkçe sevdalisi olarak angelus2097 düzeltmek isterim ki ''espiri degil espri'' ve 'profil zaten yan demektir yan profil diyerek yanlis bir kullanimda bulunmussunuz....
(13-03-2009, Saat: 21:57)cankirili yazdı: hem yakisikli hem cömert amma ne o öyle kameralari çagirip yardim ettigini dünya aleme ilan etmek Ofkeli hiç yakistiramadim hyun bin'e hiç......
ayrica bi türkçe sevdalisi olarak angelus2097 düzeltmek isterim ki ''espiri degil espri'' ve 'profil zaten yan demektir yan profil diyerek yanlis bir kullanimda bulunmussunuz....
duyarliliginiz için tesekkürler hemen düzeltiyorum Smile Türkçe sevdalisi olarak sizde özel isimlerin bas harflerine dikkat etmelisiniz Smile
Ben kizilacak bir taraf göremedim. Kameralari illa onun çagirmasina gerek yokki zaten Hyun Bin Kore'de oldukça sevilen ve taninan biri her yaptigi isten medyanin haberi oluyor.

Ah ah ne yaparsa yapsin kizamam ben ona canim benim o canimOpucuk
tesekkür ederim angelus2097..daha dikkatli olacagima emin olabilirsin Smile Hyun Bin'le ilgili baska haber var mi peki? merakla bekliyorum....
Hyun Bin'le ilgili haberler oldukça fazla. Ama ingilizce haberler biraz eskimis oluyor.
Size projelerinden bahsedeyim. 20 bölümlük bir dizisi gelecek. Normalde ocakta baslamasi gerekiyordu ama ileri bir tarihe atildi sanirim. Hyun Bin,
Kim Min Joon basrollerdeSmile Simdilik bu kadar.

Hyun Bin bu aralar çok mu sevildi neBiggrin Sevin sevin de benim gibi sevmeyin olur mu?Onay

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi