yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.33/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hyun Bin Fan Club / Hyun Bin Sevenler Kulübü
(13-01-2009, Saat: 16:51)hyun_bin yazdı: Hosgeldin Vildan.Biggrin
Rüyalarina birsey dedigim yok canim zaten sen Hyun'u anca rüyanda görürsün. Biggrin

Hos bulduk canim ben anca rüyalarimda görmem Koreye gidincede sen görürsün ancak rüyanda.

Hem bir kere gayet güzel rüyalardi. Abaza Devami mutlaka gelir sen merak etme. En güzelini senin için görücem bu arada bu fan klub çok fotografsiz lütfen fotograf yayinlar misiniz? Biggrin
My name is E.L.F.
(14-01-2009, Saat: 2:21)hyun_bin_bsb yazdı:
(13-01-2009, Saat: 16:51)hyun_bin yazdı: Hosgeldin Vildan.Biggrin
Rüyalarina bir sey dedigim yok canim zaten sen Hyun'u anca rüyanda görürsün. Biggrin

Hos bulduk canim ben anca rüyalarimda görmem Koreye gidincede sen görürsün ancak rüyanda.

Hem bir kere gayet güzel rüyalardi. Abaza Devami mutlaka gelir sen merak etme. En güzelini senin için görücem bu arada bu fan klub çok fotografsiz lütfen fotograf yayinlar misinz? Biggrin

Vildan kafami bozma. Insallah rüyanda bundan sonra beni görürsün kabusun olarak çökecegim üstüne hiç merak etme. Durtuk

Fotograflar için tesekkürler ipek neslihan. Smile
Bende üye olabilir miyim? Smile
Super Junıor-2pm-T.O.P

Ya bende üye olucam.
Ya inanmiyorum ya "Snow Gueen" dizisi "My Name Is Kim Sam Soon" dan sonraymis bu adam süper bir oyuncu ya. O kadar farkli görünüyor ki "Snow Gueen"de ben daha eski bir dizi zannettim çok genç gibi. "Kim Sam Soon"da daha bir is adami havasi var. Bu adam süper bensiz olmaz bu klüp. Ödüllere bak ya. Yasida bana yakin. Sadece iki yas var ah ben koreye gitmek istiyorum her fotografi birbirinden harika. Smile Beni koreye götürün. Smile Hyunu görmem lazim. Smile
Imzami ekledim benide üye yapin ya. Smile
(29-01-2009, Saat: 14:49)korea_00 yazdı: Bende üye olabilir miyim? Smile

iremcigim imzayi eklemelisin. Onay
(29-01-2009, Saat: 18:02)prencess yazdı: Imzami ekledim benide üye yapin ya. Smile

Listeye eklendin. Onay
Pinar benide eklicen mi listeye? Smile Bak imzami ekledim.
(29-01-2009, Saat: 18:45)prencess yazdı: Pinar benide eklicen mi listeye. Smile Bak imzami ekledim.

Ablacim ekledim. Smile
Sag ol geç gördüm .
Dünyada ki bütün erkekler bir yana o bir yana ya. Artik baskasi yok benim için. Hiç kimseye degismem onu. Smile Forumda savas çikacak galiba onun yüzünden ama kezban beni affet. Smile

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi