yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hyangiram Hermitage
Hyangiram Hermitage

Adres
Jeollanam-do Yeosu-si Dolsan-eup Ullim-ri Impo Town

Uyarilari
Bu tapinak bir yanginla tahrip oldugu için Hyamgiram'a erisim sinirlidir.

Internet Sitesi
http://yeosu.go.kr/site/Home/(Ingilizce, Korece, Japonca,Çince)

Giris
Hyangiram isimde bir Budist tapinagi vardir. Baslangiçta Weontongam kesis Weonhyo tarafindan Baeje King Uija saltanatinin 4. yilinda kurulmustur. Orijinal ismi Weontongam Monk Weonhyo tarafindan verilmistir. Kral Baeje Uija'nin krallik döneminde Monk Yunpil Weontongam'i yeniden adlandirarak Geumoham adini almistir. Kral Goryeo Gwangjong'un kralligin döneminde ve sonra kesis Inmuk tarafindan Joseon Krali Sukjong saltanati döneminde 41 yil boyunca Hyangilam adi ile anildi. Hyangilam Japon isgali sirasinda Amiral Lee Sun-shin yardimiyla Budist rahipler için bir üs kampi oldu. Tapinaklardan Daeungjeon, Gwaneumjeon, Chilseonggak, Dokseodang ve Chwiseongru, oldukça iyi korunmustur. Hwangilam dag yolu çok dik ve o Kore'de heyecan verici dag derslerinden birisidir. Etrafini kamelya ve subtropikal bitki Bawibong Peak ve Mt Fantastik rock ile kusatir. Tapinaga ulasmak için yolun orta noktasindan sonra kaya tirmanisi ve tapinagin yakinindaki iki büyük tas(kaya) kapidan geçmeyi göze almak gerekir.

Çalisma Saatleri
- Ekimden Mart'a kadar: 06:00-22:00
- Kasim Subat araciligiyla: 06:00-21:00

Çeviri: ^^BeTüL_YuNhO^^

[Resim: 678928image21.jpg]

English

Notices
Access to Hyamgiram is restricted because this temple is damaged by a fire.

Address
Jeollanam-do Yeosu-si Dolsan-eup Ullim-ri Impo Town

Homepage
yeosu.go.kr/site/Home/ (English, Korean, Japanese, Chinese)

Introduction
Hyangiram (cultural asset source no. 40) is one of four Buddhist hermitages in Korea where the faithful come to pray. It was originally named Weontongam, established by monk Weonhyo during the fourth year of Baeje King Uija’s reign (644). Monk Yunpil later renamed Weontongam as Geumoham in the 9th year of Goryeo King Gwangjong’s reign (958) and then Hyangilam named by monk Inmuk during the 41st year of Joseon King Sukjong’s reign (1715). Hyangilam was a base camp for Buddhist monks who helped Admiral Lee Sun-shin fight the war during the Japanese invasion. The temple contains Daeungjeon, Gwaneumjeon, Chilseonggak, Dokseodang, and Chwiseongru, all of which are well preserved. Camellias and subtropical plants surround the Bawibong Peak and the fantastic rock of Mt. Geumogsan. The mountain path to Hwangilam is very steep and it is one of the exciting mountain courses of Korea. To reach the temple, you will need to climb the rock at the midpoint of the trail and pass the stone gate, situated between two large rocks near the temple.

Operating Hours
- March through October: 6a.m.-10p.m.
- November through February: 6a.m.-9p.m.

Kaynak / Source

V.I.P ~~ BLACK JACK

Her seyi ile harika gözüküyor...
Tanitim harika olmus Merve'm. Opucuk
Çeviri için Betül'e de tesekkürler. Smile
♥ Urineun BIGBANG ♥
BIGBANG'in 6 Yılı!!! VIP'liğimin 4. Yılı!!

[Resim: a2zueqv.gif]
Paylasim için tesekkürler canim, emegine saglik.
? BLOCKB IS MY LIFE ?
[Resim: tumblr_olvtfdqgPs1sp9bkwo2_500.gif]
Kore_Güzeli black pearl
Tanitim için tesekkürler tatlim.
Tanitim için tesekkürler canim. Smile
~~ SMTown ~~
Tesekkürler. Emeginize saglik.

SHINee is my life

Tesekkürler tanitim için, emegine saglik canim... Smile

Seher Seheri'ni çook seviyor ama belki Seher Seheri'ni daha çok seviyordur. xD --- yongseng
Çok egzotik bir yer. Gozlukgulmek Tanitim için tesekkürler canim. Opucuk
B2ST is the BEST
[Resim: tumblr_lsnwzmf1Lk1qe10f4o2_250-5.gif]
in the CUBE ~
▪▪ ▪▪

Tapinaga uzanan yol oldukça zorlu, ama keyifliye benziyor.
O devirde çikmayi basaran, inemedigi için mi rahip oluyordu acaba? Biggrin

Resimlerde taslara para koyanlari gördüm, dilekte mi bulunuyorlar? Ay hiç yabanci degil. Biggrin

Sözün özü: Tanitim ve çeviri için elinize saglik. Alkis
Çok güzel canim ya, tanitim için sag ol, hepimize nasip olur oralari görmek insallah. Biggrin

Galatasaraylı olmak bir din bir mezhep gibi köklü bir inançtır,bu nedenle Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum...

Taçsız Kral Metin Oktay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi