Inanamiyyorum ya süper yemegi bile sanat eserine dönüstürüyorlar.
Pardon tatlilari desem daha iyi olur çünkü yemeklerini pek sevmedim.

Hwajeon / 화전 (Sweet Flower Pancake)
|
Inanamiyyorum ya süper yemegi bile sanat eserine dönüstürüyorlar.
![]() ![]()
Tam bir sanat ya bogazimdan geçmez o kadar ugras yap tatliyi saklarim valla ben.
![]()
Süper deneyen var mi?
Paylasim için tesekkürler...
Hong Guk Young Fan Club----- ^-^Lee-Seo-Jin^-^Fanclup^-^(Yi San) Zoraki Prens Fan Clup
Prens Yul Taraftarları Fan Kulübü Yi San Fan Club Myeong Se-bin (Kraliçe Hwa In) Fun Club Kraliçe'nin Annesi (Oh Mi Hee 오미희)Fan Clup קคгк ๔คє ร๏๏ Ŧคภ кยlüק
Ben hayatimda bunun kadar zarif bir kek görmedim. Ne harika! Tamam Kore mutfaginin yemeklerinden pek hoslanmiyorum ama tatlilari bir harika!Ne kadar zarif bir görünümü var. Tüm emegi geçen arkadaslara çok tesekkürler. Konunun çevirisi ve resimleri çok iyi yapilmis. Çok tesekkürler. Gerçekten harika bir kek. En kisa zamanda bu keki yapacagima kendi kendime söz veriyorum!
![]() ●gσσηg ● αηgєℓℓ ●
●υ кιѕѕ ● ѕнιηєє ● ѕυנυ● вιgвαηg ● ѕѕ501 ●
Mükemmel bunlar tarifide çok kolaymis mutlaka deniyecegim
![]() Paylasim için tesekkürler demek çiçekler yenilebiliyor gülde, peki celbere var bende o da olurmu yeniliyor mu acaba? Bir de küpelim var onun çiçegi yenilebiliryor mu acaba ? Bilginiz varsa mesajlarinizi bekliyorum. ![]() ![]() Çok sordum ama. XD
Çok güzelmisde çiçek yenir mi ki?
![]() Paylasim için tesekkürler Tugba Abla. ![]()
İmza yüksekliği en fazla 103, genişliği en fazla 400 olmalı.
Yok o kadar uzun sürmüyor ki yarim saat hamur sekil verme felan yarim saat kizartma.
İmza eni en fazla 400 olmalı.
Bende denedim.
![]() ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|