yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Humming / 허밍 (2008)
Konusu:

Jun-seo, Mi-yeon ile yasamakta oldugu iliskiden yorulmus ve biraz yalniz kalmak için yollar aramaktadir. Mi-yeon ise haril haril beraberliklerinin 2000. gününü kutlamaya hazirlanmaktadir. Bu sirada Mi-yeong bir trafik kazasi geçirir ve komaya girer. Ertesi sabah hiçbir sey olmamis gibi sevgilisini ziyaret ettiginde Jun-seo'nun bu kazadan henüz haberi yoktur. Önce kazaya inanmak istemese de hastanede yatan Mi-yeon'u kendi gözleri ile gördükten sonra yasadiginin bir rüya olabileceginden süphe duymaya baslar.
Arkadaslar filmi izledim ben tek kelimeyle dehseti vahset, son zamanlarda izledigim en güzel film diyebilirim. Senaryosu oldukça degisik ve etkileyici soluksuz izledim yani... Düsündükçe hala kötü oluyorum, adamlar aglatma isinde uzmanlasmis artik. Bir kez daha yürekten alkisliyorum kendilerini. Smile

Not:
Izlemek isteyenler yaninizda selpak bulundurmayi ihmal etmeyin. Paylasim için tesekkürler.

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
Filmin sahane kapanis müzigi..
Videoyu izlemek için tikla.
Eline saglik.
Tebrikler güzel bir paylasim harika olmus.
Emegine saglik Çigdem abla. Smile

Resimler çok güzel olmus emegine saglik.
Paylasimin için tesekkürler. Smile

Paylasim için tesekkürler..
Tesekkürler canim konusu oldukça güzel. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi