yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HUFS Bicycle Club Turkey Tour
HUFS Bicycle Club Turkey Tour /HUFS Bisiklet Kulübü Türkiye Turu

Merhaba arkadaşlar

Ben Seoul’de yaşıyorum ve burada yüksek lisans yapıyorum. Benim Kore’de okuduğum üniversite olan Hankuk University of Foreign Studies (kısaca HUFS diye de yazılıyor.) okulunun bisiklet kulübü bisiklet ile Türkiye turu yapacak. Tur tarihleri ise; 23 Temmuz 2013 – 28 Ağustos 2013 arasında.

Konuyu açmamın sebebi ise şu, arkadaşlara o şehri gezdirmede rehberlik edebilecek ve eğer uygunsa evlerinizde konuk etmenizi rica edecektim. Bu arkadaşlar homestay yapalım (yani Türk arkadaşların evinde uyuyalım, ev yapımı Türk yemekleri yiyelim, evin sakinleri ile konuşalım vs.) ve Türk kültürünü de daha yakından tanıyalım istiyorlar.

Gelecek kişiler toplamda 8’i erkek, 2’si kız olmak üzere toplamda 10 kişidir. Belki 10 kişinin tamamını aynı evde misafir edemeyiz ama bölüşürsek misafir edebiliriz. Birde şöyle bir şey olmasın, şöyle demeyin örneğin “ben 2 kişi alabilirim diğer 8’i naparsa yapsın.” olmaz. Onlara da ayıp olmaması için kalacak yer bulmak gerekiyor.

Bunun için bana isim-soyad, yaş, yaşadığınız şehir, forumdaki kullanıcı adı, mail adresi, facebook adresinizi gönderin.

Bu arkadaşlar Türkçe bilmiyorlar. İngilizce yada Korece dilinden birisini çok iyi derecede biliyorsanız başvuru yapın.

Kesin olarak homestay için kabul edenler varsa bana mail atınız. Aksi halde mail atmayın.
Mail adresim: [email protected]

Arkadaşların gideceği yerler ve tarihleri için ekteki dosyayı indiriniz.

Not: Belki bazı tarihlerde gezi planına bir veya iki şehirde eklenebilir duruma göre.
Not 2: Evinde misafir edecek arkadaşlara hediyelerde getirebilirler Kore'den. Yada istediğiniz birşey varsa bana iletirsiniz bende onlara iletebilirim.

English
Hello everybody

I live in Seoul and studying at master degree at HUFS (Hankuk University of Foreign Studies)
HUFS Bicycle Club wants to do a Turkey tour with bicycle. Tour date is: 23 July 2013-28 August 2013

This topic reason is; Bicycle club wants to do homestay and if you have a time be their tour guide. Becaeuse they don't know anywhere in Turkey. Homestay reasons are; They want to know and learn Turkish culture, talk with you and eat delicious Turkish foods so much.

They are 10 people. (2 girls, 8 men)

They don't know Turkish. So if you know English or Korean very well, apply then.

If you want to invite them to your home definetely, please send me mail. Otherwise don’t send mail.
Send mail with your name-surname, age, city that you live, forum nickname, mail address and facebook address.
My mail: [email protected]

For tour plan and dates please download the file.

Ps: Maybe later 1-2 city can be added the tour plan.
Ps. 2: They can bring some gitfs for the friends whom invite the home

Ek Dosyalar
.rar   Türkiye gezisi.rar (Dosya Boyutu: 7.7 KB / İndirme Sayısı: 369)
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Ben Kız arkadaşları ağarlayabilirdim aslında ama Korece ve İngilizce iyi seviyede değil. Sad

[I could host girls but I can't speak English and Korean well.]
İsterseniz yanlış düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düşünün.
Ben daha öncede söylemiştim ben alabilirim ancak Bursa dayım. Smile

[I can host them but I live in Bursa.]
[Resim: 3bbc.png]

(09-05-2013, Saat: 23:01)betul_mınho yazdı: Ben daha öncede söylemiştim ben alabilirim ancak Bursa dayım. Smile

Facebooktan mı yazmıştın bana? 5 kişi ben alabilirim demiştin sanırım. 5 de arkadaşım alır diyordun.
Bursa'da planda yazıyor zaten.

[Bursa is also included in plan.]
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Ingilizcem iyidir onda sorun yokda ankaradayim cokda guzel gezdirirdim ama simdiden tarihler icin birsey demek guc malesef Sad ( (

[I speak English well and I'm in Ankara however it's hard to speak certain for these dates.]
Img-wink 
Ben kızlara yardımcı olabilirim ingilizcem iyi seviyede korecemde yeterli olur diye düşünüyorum.

[I can help girls, I speak English well and my Korean will be enough I think.]
Birde ben eki açamıyorum istanbulda yaşıyorum istanbul varmı yerler arasında ?

[I can't open the document, I live in İstanbul. Is it included?]
(09-05-2013, Saat: 23:16)JKubra yazdı: Birde ben eki açamıyorum istanbulda yaşıyorum istanbul varmı yerler arasında ?

İstanbul'da var. İlk geldikleri zaman ve son dönüşten önceki zamanlar İstanbul'da olacaklar.

[İstanbul is included. The first time they arrive and before leaving they will be in İstanbul.]
Trabzon için her konuda yardımcı oluruz.Onay

[We can help for everything in Trabzon. ]
Img-heh 
Ben Antalya da yaşıyorum ve burada yapılacağını düşünmüyorum.Zaten Korece ve İngilizce de bilmiyorum.:Aglama: Aslında çok iyi bir düşünceymiş bu.Paylaşım için teşekkür ederizOnay

[I live in Antalya but I don't speak Korean or English. However it's a good plan. Thank you.]
[Resim: ZMXZGA.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi