yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How you met DBSK? / DBSK İle Nasıl Tanıştınız?
Jumong sayesinde fana üye oldum ve Korece sarki dinlemek istedim derken hayatimin askini gördüm(Max)ve tabiki de diger oppalarim. OpucukOpucukBiggrin
~ Big Bang ~/T-Ara/Shinee/U-Kiss/IU/~DBSK~
İkİzİmm tatlı-cadı <3
..1 Sene yokum..
~~나는 행복 사랑~~
Benim buraya üye 2 tane akrabam var onlar sayesinde tanistim simdi
çok büyük keyifle müziklerini dinliyor onlari daha iyi tanimaya çalisiyorum
buradan onlara çok tesekürler bu siteyede onlar sayesinde üye oldum. Onay
[Resim: iconatorb0df2f9d18c1b53.gif]
[Resim: iconatore80fb29262a13d8.gif]

(17-01-2009, Saat: 13:03)shin gun yazdı: BiggrinDüslerimin prensi'ni izlerken bu forumla tanistim ve ondan sonra da dbsk'yle tanistim konu için tesekkürler.

Valla benim de böyle oldu Düslerimin Prensi'ni izlerken forumla tanistim sonra Dbsk'yi gördüm . Dbsk'ye sonra bayagi baglandim, hala da bagliyim. Biggrin
Internette video izlerken yanlislikla Dbsk'nin videosuna girmistim halbuki o zamanlar ne Kore'ye ne de Japonlara ilgim vardi...
Sonra baktigim sarki ve sesleri süper Yunho da ayri bir süper arastirdim ve o günden beri vazgeçemedim..SmileBiggrin:atkilinc:
[Resim: thskk.gif]
Bizler Cassiopeiayiz..
Yeryüzü Tersine De Dönse..
Gökyüzü Daima Siyah Olsa Bile Herzaman Yapacak Birseyimiz Olur...

[DBSK Aşkına..Turkish Cassiopeia]
Asya pop müzigi ve dramalarina ilgim vardi ve sürekli video paylasim sitelerinde dolasiyordum. DBSK nin adini çok duymustum; ama sarkilarini hiç dinlememistim. Ne akla hizmet isePisman Mirotic diye bir sarkilari çikti karsima ismi çok hosuma gitti hemen dinledim vee .. sonuç yaklasik 15 kere durmaksizin sarkinin farkli versiyonlarini dinledim/izledim, DBSK hayatima girdiSmile. Bir tane de degil bes tane yaBiggrin
Benim hikayem çok tuhaf.. Ve uzun Biggrin
Ben birgün yine Super Junior dinliyordum.. Eski videolarini, kliplerini falan izliyordum.. Sonra DBSK'yla bir kliplerini gördüm. Zaten taniyordum DBSK'yi ve Changmin çok hosuma gidiyordu Opucuk Ama hakkinda bir bilgiye sahip degildim ve grubu hiç takip etmemistim, sarkilarini pek bilmiyordum.. Neyse, SUJU&DBSK'nin o sarkisi çok güzeldi.. Sonra su DBSK'ya bir daha bakayim dedim.. Biggrin ve Mirotic diye bi sarkilarini gördüm. Klibi izledim. Aman Tanrim, yok böyle birsey. Bayildim çocuklara yaa.. Abaza sonra Changmin oppama asik oldum Opucuk O gün bütün arkadaslarima gidip DBSK'yi anlattim.. hatta Changmin oppami öyle bi anlatmisim ki herkes delirdigimi ve Kore*ye kaçacagimi falan düsünmüs. :img-hysterical: Bu olaydan sonra yaklasik 3 günüm felan onlarin kliplerini izleyip röportajlarini okumakla geçti. Tatile denk geldigi için sabah kalkip pc basina geçiyodum, aksam olunca kapatip yatiyordum. Ertesi sabah yine ayni seyi yapiyordum.. Sasi olcaktim artik. Biggrin Ama sonunda bu dünyaya döndüm ve Cassiopeia olarak hayatima devam ediyorum. Biggrin
Ve onlardan vazgeçmeye de niyetim yok. Onay SM avcunu yalasin! :img-bee:

Always Keep the Faith .!
5-1=0
Aslinda benimki çok degisik gibi geliyor bana.Biggrin Ben ilk olarak Korelilerden Se7en'i seviyordum.Arkadasim se7en'in bir fotosunda Hero'nun oldugunu gördü ama o zaman hakkinda hiçbir sey bilmiyorduk.Arkadasim "su çocuk çok tatliymis" dedi. Ben de begenmistim gerçi surati da tam gözükmüyordu. Sonra internette dolasirken adini ögrendim birkaç resmine baktim öyle bitti. Aradan aylar geçti you're beautiful yayinlaniyordu onu izliyordum Hong ki'ye sarmistim sonra merak ettim birden aklima geldi bir bakayim nasil bi seymis derken Hero'ma asik oldum ve kaç ay oldu bilmiyorum ve burada Dbsk faniyim iyi ki de bakmisim diyorum ayni arkadasim sagolsun o olmasaydi ne Hero'mu taniyacaktim ne de Korelileri sevecektim arkadasimi çok seviyorum iyi ki var.Biggrin
Bir gün youtube'da dolasiyordum.Sonda birden bire bu 5 melek karsima cikti.(Iyikide cikti)
Türkce güle güle demeye calisiyorlardi video'da.Ancak gure gure diyebiliyorlardi.Biggrin
Ben tabi onlari görünce video'da cok komik oldugundan kopmustum..Smile Sonra bu videoyu yaklasik 100 kere tekrar basa sarip sarip baktim..O an yüregimde bu 5 melek yer edindi.
Sonra arastirdim ve simdi manyak bir DBSK'ciyim..
Yasasin DBSK !

Buda iste hayatimi tamamen degistiren muhtesem video>

http://www.youtube.com/watch?v=k5Dzu3-7FnQ

Ay kurban olurum ben size..Opucuk
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Micky sayesinde onu gördüm ve hayran kaldim sonra sarkilarina hayran kaldim sonrada gruba hayran kaldim. Biggrin

Mirotic sarkisiyla Kalp

Prosecutor 왕 ~

U mean everything to me my lover ♥

~ JYJ-In Heaven albümüm!!!!! ~ ^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi