yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How you met DBSK? / DBSK İle Nasıl Tanıştınız?
Bana ilkten arkadasim okulda bu gruptan bahsetmisti ben de eve gelince grubun adini söylesene dedim o da ama benden daha çok sevmeyeceksin dedi ben de benim sagom var dedim ki demez olaydim, gruba baktim sago'yu falan unuttum gruptakilerin adlarini ezberleyene kadar canim çikmisti. Biggrin
Ben de bu forumda dolasirken DBSK'nin avatarlarini falan gördüm sonra merak ettim bir iki sarkisini dinledim ve gerçekten bayildim.
[Resim: attachment.php?aid=2217]
•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

Ilk basta konu açilimi için tesekkür ederim..
Benim hikayem de söyle;
Ben 4,5 sene önce falan bir müzik kanalinda Dbsk'nin bir sarkisini dinlemistim o kadar çok beyenmistim ki anlatamam yani ayrica da çok tatli gelmislerdi.Sonra ben bu grubu aramaya basladim aradim aradim bulamadim bayagi bir aradim ama sonra Dbsk olarak buldum ama ilkten adi bana biraz saçma geldi sonra tabii peslerini birakmadim ve simdi 2 seneden beri Dbsk ve korea-fans ile çok içli disli olmaya basladim 2 ay önce falan dbsk-survivor sarkisini buldum ve hatirladim iste onlar buymus dedim ve çok mutlu oldum..Simdi herkeze Dbsk'yi tavsiye ediyorum(ama ayricada onlarda çok seviyorlar ve kiskaniyorumm) =]
Biraz uzun oldu ama özür dilerim =]Bu arada Dbsk_Rabia Arkadasimiza Dbsk'yi ben tanittim ve benden daha fazla sevmeyeceksin lafini da ben dedim. Smile
Ben Düslerimin prensi'ni izledikten sonra Kore dizilerini arastiriyordum Hero'nun resmini gördüm, bu çocuk kim dedim bir arastirmaya basladim bir girdim içlerine bir daha çikamadim.
Turkish Cassiopia == Shinee fan clup== ft island
love you
Img-kiss 
DBSK ... Denilecek laf çok ama ifade az benim ilk koreyle ilgili tanistigim sey..=)
Benim ablam da uzakdogululari özellikle Korelileri çok seviyordu bana da 11 yasimda ondan bulasti daha sonra kendi çapimda takilmaya, üye olmadan koreafans'i gezmeye basladim ama çok uzun süre nedensiz bir sekilde üye olmadim sanirim biraz uzun oldu ama kisacasi koreafans'i ararken arada Dbsk diye bir sey duydum sonra bakarken falan Jae'ye gözüm takildi ve böylece DBSK hastasi oldum. =) Kalp
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Düslerimin prensi ile ortaya çikti hersey
ondan sonra bütün hayatim Kore oldu. Biggrin
o arada da DBSK'mi tanidim. Opucuk ve iyi ki tanimisim çok mutluyum. Opucuk
SungJong BenimSinnn Aşkımmmmmmm <3 <3 <3

INFINITE LOVE <3
Benim hikayem de biraz garip. Smile
Basinda, Düslerimin Prensi sayesinde Kore fani oldum. Smile
Güney Koreli arkadaslar edinmeye basladim internetten..Sonra bir çocugun profil resminde Hero'm vardi. Smile (ama ben Hero diye birini bilmiyordum tabi) o çocuga asik olmustum. Smile Sonradan o resmin Kim Jae Joong diye bir ünlüye ait oldugunu ve DBSK denilen bi gruba mensup oldugunu ögrendim.Biggrin Tabi sonra rastgele bi sarkilarini indirdim o da Love in the ice'di, dinleyis o dinleyis...O an asik oldum DBSK'ma ve iste buradayim. Gozlukgulmek

The darkest nights produce the brightest stars.
-Always keep the faith.
TVXQ/JYJ

Sanirim ei-chan'min imzasindan tanimaya baslamistim. Abaza Sonra Mirotic'in klibini izleyeyim dedim abov o da ne, 5 tane yürüyen mucize. Biggrin Abaza :img-hysterical:
Benim hikayem de çok karisik ve garip..Birçogunuz Sok olacaksiniz..Anlatirken bile heyecanlaniyorum..xD

2007'de 3sene evvel DBSK'm Paris'e gelmisti ben de o sira bir akrabam bize gelmisti tatile ve de Paris'i gezmek istedi eiffel kulesinin oraya gittik..Ve bir Eiffel kulesinin ordaydik orada ikiz kardesim arkada kaldi ve önüne bir sürü insan çikti aralindan biride MAX'ti..Tabi benim saf ikizim nerden bilecek MAX'i itip geçti...Ben de ikizimin o sirada yanimda olmadigini fark edince onun yanina gittim ve orda turuncu saçli biri bana dönmüstü bana bakiyordu o sirada gözlerimiz bakisti bende orada asik oldum hemde siril siklam ve ikizmi alip gideyim derken ayagim takilmisti düsüyordum ve yanimda olan ilk kisi yani HERO'mun elini yanlislikla tuttum...Ve ben heyecanlandim birden ve hemen birakip gittim ama her 2saniyede bir arkama bakiyordum daha bana bakiyormu diye ve o yaz ben Türkiye'ye tatile gelmistim ve o sene Düslerimin prensi vardi, kuzenim ve ben o diziye fena taktik ve nette bir kaç resim ararken DBSK'min resimine rastladim ve orda gördüm onu Hero'mu olamaz dedim meger ben Asya'nin en ünlü sarkicisinin elini de tutmusum asik olmusum haberim yokmus dedim..
Ve o gün bugündür 3 senedir fanatik DBSK'ci ve Hero asigi hatta delisiyimdir..Opucuk Kalp
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
Bizim tanismamiz yakin tarihli Biggrin Ben sitede DBSK'yi biliyordum ama pek ilgilenmiyordum sonra bir gün DBSK fan kulübünün mesaj sayisini ve hayranlari ilgimi çekti. Kendi kendime ne kadar da çok hayranlari varmis diye düsündüm ve sarkilarini dinledim sonra zaten bende hayran oldum Dbsk'ya tanimayan kalmasin diye geçen sinif gazetesinde bile tanittim onlari. Opucuk canlarim ya :muzikgurubu:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi