yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How Well Do You Know DBSK? / DBSK'i Ne Kadar Taniyorsun?
Banjun Drama degil mi (Tokyo Holiday, First Love, The King Man's Parody vs.), 2006 yapimi!
T h e r e ' s n o t o m o r r o w //

Twitter
(20-08-2010, Saat: 18:01)Cheko yazdı: Banjun Drama degil mi (Tokyo Holiday, First Love, The King Man's Parody vs.), 2006 yapimi!

Bir bakima evet... (: DBSK üyelerinin ilk çektigi drama (hepsi yok sadece YUNHO ve YOOCHUN var.) First Love 2005.
O zaman sira bende diyorum ve soruya geçiyorum ...

Super Junior üyesi Heechul ile bir zamanlar ayni kiza asik olan DBSK Üyesi hangisidir?

Twitter
Yunho degil mi?
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
(20-08-2010, Saat: 18:36)ceren_yung yazdı: Yunho degil mi?

Evet canim Yunho (sanada ben anlatmistim galiba Opucuk )

Sira sende ... Onay

Twitter
Evet sen anlatmistin annem. OpucukBiggrin

Micky Yoochun'un bilegindeki tilsimi ona kim almistir? Ve anlami nedir?
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
(20-08-2010, Saat: 19:04)ceren_yung yazdı: Evet sen anlatmistin annem. OpucukBiggrin

Micky Yoochun'un bilegindeki tilsimi ona kim almistir? ve anlami nedir?

Bilekligi annesinin aldigi biliyorum ama anlamini bilmiyorum yada hatirlayamiyorum. Kardesindede var ayni bileklikten tüh! büyük eksiklik.Pisman
Micky'nin bilekligini annesi almistir. Onlari bütün kötülüklerden koruyacagina inaniyor ve hiç bir zaman çikarmiyor. Onay
EXO
"Love Me Right"
>> Baekhyun <<

♔ hook blade
(24-08-2010, Saat: 0:58)chae-kyung yazdı: Micky'nin bilekligini annesi almistir. Onlari bütün kötülüklerden koruyacagina inaniyor ve hiç bir zaman çikarmiyor. Onay

Dogru cevap. Sira sende. Opucuk
»» TVXQ! ««

seni seviyorum -özgü ehe
Sorum su:

TVXQ grubunun verdigi konserlerden biri rekor izleyici sayisina ulasmisti... Bu konserin adi nedir?
EXO
"Love Me Right"
>> Baekhyun <<

♔ hook blade

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi