yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How To Read The Korean Language and Literature Section Is An Emotion?
ben gidersem eger,kayseridekine giderim daha yakin
[/size][/font]✿。.๐~*✿Yoon Eun Hye Fan Club / Yoon Eun Hye Sevenler Kulübü✿*~๐.。✿

Efsane Prens
The Kingdom Of The Winds
Heo Joon Ho
Han Hye Jin
Yeo Ho Min
Ji Jin Hee
Song Ji Hyo
[font=Verdana][size=large]ji jin hee
Is imkanlariyla ilgili bilginiz var mi acabaSmile
tercüman rehber ve özel sirketlerde çalisilabiliyor diye biliyorum bende
[Resim: attachment.php?aid=2217]
Ay bende 2.üniversite olarak ya korece yada japonca okumayi düsünüyorum belli bir yasa geldikten sonra ingilizcemi ilerletebilirsem tabi sinava girerim Biggrin
Süper verdiginiz bilgiler tesekkürler canim Biggrin
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Yabanci dil sinavini iyi yapabilme ihtimalim yok da yine de merak ediyorum kaç net gerekiyor acaba??
Bu dili okumak güzel bir duygudur insallah bizede kismet olur.
Ben de su an dil bölümündeyim.Kalbimin bir kösesi Kore dili oku diyor ama bir yandan da Ingilizce`ye bu kadar yil emek verdikten sonra birakmak olmaz diyor.Allah kismet ederse 2. üniversite olarak bu bölümü okumak istiyorum.Internetten çalisiyordum zaten(format atilip harfler kare seklinde görünene kadar ve benim ugrasip düzeltememe kadar) alfabeyi sökmüstüm ama zaman bulup fazla tekrar edemedim.
It`s hard to tell the world we live is reality or dream...

(12-03-2010, Saat: 20:52)canan yazdı: Yabanci dil sinavini iyi yapabilme ihtimalim yok da yine de merak ediyorum kaç net gerekiyor acaba??

Eger YGS 'den 420 veya üstü bir puan yaptiysan havada karada girersinBiggrin

Ben Kore Dili ve Edebiyati tercih etmek istiyordum ama ailem bölüm Ankara'da oldugu için yollamak istemedi(ben Istanbul'dayim Istanbul disi istemiyorlar). Dershane ögretmnim de dili zaten ögrenirsin önce eline bir meslek al onu ek olara ögrenirsin senin için daha iyi olur dedi ben de vaz geçtim Kore Dili ve Edebiyati'ndanSmile
umarim bi gün tüm kore dili okumak isteyen arkadaslarla ayni sinifta karsilasirizzSmile
İmzanız bir sayfayı kaplıyor.
benim aklim çok karisik Dertli meslek lisesi-bilgisayar bölümünden mezun olacagim. Bilgisayar ögretmenligi yapmak istemiyorum Dodgy zaten Kore'ye ilgim oldugu için Kore dili ve edebiyati ya da ingilizce bölümünü okumak istiyorum...kendimce bir arastirma yaptim..Korece su siralar revaçtaymis..her alanin kendine göre zorluklari var biliyorum ama internette baktigim her yerde zor bir dil diyorlar ve is imkanlarindan biraz dertleniyorlar... zaten sarhos gibiyim... Sarhos
Alıntı:Eger YGS 'den 420 veya üstü bir puan yaptiysan havada karada girersin
birde bu puan gözümü korkutuyor ya biraz yüksek degil mi ... Aglama biri beni aydinlatabilir mi bu konuda lütfen yardima çok ihtiyacim var Yardim

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi