14-06-2010, Saat: 4:11
(14-06-2010, Saat: 2:39)es_ra yazdı: benim aklim çok karisikmeslek lisesi-bilgisayar bölümünden mezun olacagim. Bilgisayar ögretmenligi yapmak istemiyorum
zaten Kore'ye ilgim oldugu için Kore dili ve edebiyati ya da ingilizce bölümünü okumak istiyorum...kendimce bir arastirma yaptim..Korece su siralar revaçtaymis..her alanin kendine göre zorluklari var biliyorum ama internette baktigim her yerde zor bir dil diyorlar ve is imkanlarindan biraz dertleniyorlar... zaten sarhos gibiyim...
![]()
Alıntı:Eger YGS 'den 420 veya üstü bir puan yaptiysan havada karada girersinbirde bu puan gözümü korkutuyor ya biraz yüksek degil mi ...biri beni aydinlatabilir mi bu konuda lütfen yardima çok ihtiyacim var
Bende senin gibi meslek lisesi-bilgisayardan ayrica bilgisayar programlama bölümünden mezunum. Illa bu dili üniversitede ögrenmeye gerek yok. Kore alfabesini 1 saatte ögrendim ve Korelil arkadaslarimin yardimiyla 3 ayda derdimi anlatacak seviyeye geldim. Simdi Ispanyolcaya basladim. Yani arkadasin hocalarinin dedigi gibi meslegin elinde olsun, dili nasilsa ögrenirsin.