yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How Much Is Your Dependency Ratio to Korean Dramas?
(16-12-2009, Saat: 16:09)park yeon yazdı: Ben de arkadasimi didikleyip duruyordum bir kez olsun su kore filmlerini izle diye. Bunu (Muhtesem Kraliçe) izlemeye basladi ve bana hak verdi. Diziyi çok seviyor. Kore hayranlari git gide genisliyor!Happy0064

Bende arkadaslarima ne diller döküyorum bir bilseniz ama inat ettiler izlemiyorlar en sonunda bende inat ettim ve sevdigim Kore dizilerini bir DVD ye yükleyip tek tek dagittim :img-hysterical: Bakalim insallah izlerler bu sefer Biggrin isin gerçegi dedigin gibi bir kere tadini alanlarda bagimlisi oluyor adeta baska film önerisi istiyorlar
kpss den yedigim darbelerden sonra beni en mutlu eden sey kore dizileri oldu,bagimliyim diyebilirim,ilk saraydaki mücevher dizisini trt de tesadüfen gördüm,cangemayi çok sevdim,sonraki bütün kore dizilerini trt den hiçbir bölümünü kaçirmadan izledim,öyleki bu site üye oldugum tek fan kulüp sitesi.Kalp
Kalplerimize işleyen o duyguları hep veren bütün değerleriyle bize bizi hatırlatan Koreyi seviyorum...

(16-12-2009, Saat: 18:21)angelus2097 yazdı:
(16-12-2009, Saat: 16:09)park yeon yazdı: Ben de arkadasimi didikleyip duruyordum bir kez olsun su kore filmlerini izle diye. Bunu izlemeye basladi ve bana hak verdi. Diziyi çok seviyor. Kore hayranlari git gide genisliyor!Happy0064

Bende arkadaslarima ne diller döküyorum bir bilseniz ama inat ettiler izlemiyorlar en sonunda bende inat ettim ve sevdigim Kore dizilerini bir DVD ye yükleyip tek tek dagittim :img-hysterical: Bakalim insallah izlerler bu sefer Biggrin isin gerçegi dedigin gibi bir kere tadini alanlarda bagimlisi oluyor adeta baska film önerisi istiyorlar

bana mi öyle geliyor bilmiyorum ama Kore dizi ve filmlerini izledikten sonra Hollywood filmlerine pek isinamadim, konulari çok daha farkli gelmeye basladi.
artik tv hayatim ikiye ayriliyor: Kore'den önce Kore'den sonra Biggrin
!!!
...
!!!
...
(18-12-2009, Saat: 14:57)soya yazdı:
(16-12-2009, Saat: 18:21)angelus2097 yazdı:
(16-12-2009, Saat: 16:09)park yeon yazdı: Ben de arkadasimi didikleyip duruyordum bir kez olsun su kore filmlerini izle diye. Bunu izlemeye basladi ve bana hak verdi. Diziyi çok seviyor. Kore hayranlari git gide genisliyor!Happy0064

bana mi öyle geliyor bilmiyorum ama Kore dizi ve filmlerini izledikten sonra Hollywood filmlerine pek isinamadim, konulari çok daha farkli gelmeye basladi.
artik tv hayatim ikiye ayriliyor: Kore'den önce Kore'den sonra Biggrin

bu konuda sana katiliyorum.çünkü benimde öyle artik kore dizi ve filmleri disindakiler hiç samimi gelmiyor.
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
Bagimlilik oranim çoooooooooookkkkkkkkkkkk fazla. Biggrin
SS501 SS501 SS501
2PM 2PM 2PM
benim bagimlilik oranim çok fazla sürekli izliyorum birde bu yil öss var of off zaten kore dizileri disinda izlemiyorum dikkatimi çekmiyor
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
haha %99.9 Biggrin bir kore dizisi izleyip te bagimli olmayan kisi görürsem kiyametin geldigini anlarimm bu kadarr Super
MY LO7EN SE7ENN SE7EN MANYAĞI ;)

SE7EN FAN CLUB----SE7ENTH_HEAVEN
kisaca %10000000...... bagimlilik yapiyor BiggrinBiggrin
Personal Preference Fan Clup
You Are Beautiful Fan Clup
100% bence harikalar ya ben eskiden uzak dogululardan nefret ediyordum ama saraydaki mücevherden sonra hersey degisti
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Bence çoguna göre degisiyor.Benim begenmem önemli.Çok Kore dizisi diye ayrim yapmam.Yani hepside etkilemiyor beni açikçasi.
[Resim: balksz2tz.png]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi