yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How Much Is Your Dependency Ratio to Korean Dramas?
Biggrin
(02-09-2009, Saat: 9:44)soya yazdı:
(01-09-2009, Saat: 22:41)YesoyaM yazdı: Insan kendinden bahsedemez ama ben bi becermeye çalisayim bende bizim televizyonun basina geçtimmi 3 kore dizisi izliyorum koltuga kuruluyorum kimseye vermiyorum trt basta zaten ordan izlerim bide meltem vermeye vede mesaj vermeye basladi tabi internet sag olsun benim sag kolum o olmasa çokk izleyemezdim bagimlilik ne kelime su kadar önemli dermisim (bu da çok abartili oldu haa )BiggrinBiggrin

bir yerde haklisin ama artik su gibi bisey oldu Kore dizileri. çünkü günde en az 200 kisinin Kore dizisi izledigini duydum Biggrin

aynen ben de öyleyim...Biggrin
(08-10-2009, Saat: 21:48)seda_korea yazdı: Çok bagimlilik yapti bendeSmileAbartmadan söyliyorum hatta benle dalgada geçebilirsiniz ama ben düslerimin prensini olurda izleyemem diye erken saatinde yayinlananida izliyordum.Artik bana dur dedilerBiggrinAma ben durmadimBiggrinTesekkürlerBiggrin

br keresinde ayni dizi için bunu ben de yapmaya kalkismistim ama ablamlar zor da olsa durdurmuslardi beni Biggrin özellikle babam çok kizmisti Biggrin
!!!
...
!!!
...
abartmiyorum bilgisayari sadece buraya girmek için açiyorum
bana % 100 bagimlilik yapti Smile

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

buda sorulcak sorumu %1000000000...... Biggrin
baya vardir kendimi söylersem çok seviyorum bagimlilik var ama denizler imparatoru kadar hiçbir diziyi bu kadar baglanmamisimdir Biggrin bence herkez sevdigi için %85 vardir diyorum Onay konu için tesekkürler Smile
%100000000000000000000000000000000000000000000000... tabiki yani bir basladin asla birakamazsin imkansiz demek .. Biggrin
konu için tesekkürler çok güzel bir konu SmileAlkis ellerine saglk Alkis
Bndeki bagimLiLik orani %10000000000000000000000000..... Smile
Böyle bir sitenin olmasi ve üye sayisinin 20 bini geçmis olmasi
bence kore dizilerine karsi ne durumda oldugumuz gösteriyor.

herkeste bagimlilik yapmis Biggrin
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
(08-10-2009, Saat: 21:48)seda_korea yazdı: Çok bagimlilik yapti bendeSmileAbartmadan söyliyorum hatta benle dalgada geçebilirsiniz ama ben düslerimin prensini olurda izleyemem diye erken saatinde yayinlananida izliyordum.Artik bana dur dedilerBiggrinAma ben durmadimBiggrinTesekkürlerBiggrin

düslerimin prensinde ayni seyler benimde basima geldi.
erkek kardesim'' anne kizin delirdi '' diyordu benim için.:img-hysterical:
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
bagimlilik orani oldukça fazla ama güzel bir bagimlilik kendine ve çevrene zararin yokBiggrin kendi çapinda egleniyorsun isteOnay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi