yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How Much Is Your Dependency Ratio to Korean Dramas?
bende kendimi bagimli saniyordum benden beterleride varmis Biggrin evet suan yasadigim yerde bildigim kadariyla 3 kisi bu derecede izliyor ve seviyor inslh sayimiz artarSmile
(16-09-2009, Saat: 23:36)sdbr yazdı: bende kendimi bagimli saniyordum benden beterleride varmis Biggrin evet suan yasadigim yerde bildigim kadariyla 3 kisi bu derecede izliyor ve seviyor inslh sayimiz artarSmile

evet senden beterleride var
İmzanız 400*103 boyutunu aştığı için silinmiştir.
bence % 100 Onay
Tvde Koreyle ilgili bir haber görsem babama bile baba dur dur kalsin önemli falan diyorum.Ne zaman Kore dizilerinden konu açilsa agzim bir türlü kapanmiyor hep ben konusuyorum Biggrin Tabi ablamlarda bu konudan hiç hosnut degiller Biggrin
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

(16-09-2009, Saat: 23:43)ShiN-a yazdı: Tvde Koreyle ilgili bir haber görsem babama bile baba dur dur kalsin önemli falan diyorum.Ne zaman Kore dizilerinden konu açilsa agzim bir türlü kapanmiyor hep ben konusuyorum Biggrin Tabi ablamlarda bu konudan hiç hosnut degiller Biggrin

Evet banada diyorlar aklini bozdun koreyle diye bos ver takma onlariBiggrin
bendeki bagimliligi kimse anlamiyo gerçi ben de anlamiyorum kendimi güney koredeki millet vekillerinin kavgalarini bile arastiriyorum Biggrin artik ne derece baglanmisimsa.. ama bu halimden memnunumm Smile
Baglanmaktan öte bisey.
bence çok fazla.Okadar güzelki 1 gün izlemesem çok üzülüyorum.Hem bu fan sitesindende belli
[Resim: 9h1.gif]
konu için tesekkürler soya Smile
bence %91 (^_^)
Çok bagimlilik yapti bendeSmileAbartmadan söyliyorum hatta benle dalgada geçebilirsiniz ama ben düslerimin prensini olurda izleyemem diye erken saatinde yayinlananida izliyordum.Artik bana dur dedilerBiggrinAma ben durmadimBiggrinTesekkürlerBiggrin
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi