yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How Much Is Your Dependency Ratio to Korean Dramas?
You're Beautiful'u 2 günde bitirmistim. Bir gün içinde 8 bölüm pespese izlemistim galiba. Tabi arada yemek molasi oldu. Biggrin Tabi sömestr tatiliydi o zaman. Biggrin Ve diziyi takriben bir hafta boyunca Hwang Tae Kyung misali garip sesler çikarmak, oflayip puflamak, agiz burun yamultmak gibi yan etkiler basgösterse de yerini yavas yavas diger Kore dizilerine birakti. Bagimlilik mi dediniz? Az kalir. Biggrin
Aşk hiç bu kadar gamzeli olmamıştı.. Smile)
[Resim: normaljh11.jpg]

Benim bagimliligim Goong'la baslamisti. Sonradan her yaz acaba bu yaz ne verecek diye bekliyordum. (malum TRT'nin yayin saati okulla ters düsüyordu sadece tatillerde bakabiliyordum :img-cray: ) O zamanlar gerçekten bagimlisiydim %100 oraninda Biggrin Su an internetin kotasi bagimliligimi önlüyor maalesef. Ama su kotayi kaldirayim eski günlerime geri dönecegim Gozlukgulmek
Sonsuz.Smile
%100 bagimlilik yapiyor. Seytanigulme

[Resim: belgzar.gif]
Kesinlikle son derece bagimlilik yapiyo, ama ben malesef telefondan baglandigim icin internete, sadece trtden takip edebiliyorum. O yuzden gozum kulagim trtde. Meltemde de oynuyomus herhalde nezaman oynuyo bilen varsa cevap yazabilirmi. Simdiden tesekurler.
Gerçek Aşk, MUHAMMED'ül Aşktır.(s.a.v)
Gençliğine Güvenip Vakit Cok Erken Derken,ELVEDA Bile Dizemezsin Giderken.N.F.K
bencede bagimlilik az kelime ders yapicam diye dizi izlerken kota firladi e maglum parada asiri derecede çok geldi x
allah razi olsun sonra babam biz iyi ders çalisalim diye sinirsiz aldi e bu sefen bende hepten bagimli oldum bence bunud %'likle ölçülmeye gücü yetmez
[Resim: ddddceb.png]
%100 Kore dizilerini çok seviyorum.
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
Benim sayemde (hatta belki bi parça israrimla Biggrin) Kore dizilerini izlemeye baslayip benden daha çok Kore dizisi izlemis arkadaslarim var yani o derece Biggrin Gerçekten müptela oldular. Bir kere izleyince bagimlilik yapiyo bu diziler herhalde Biggrin Bence her geçen gün çig gibi büyüyoruz on yil içinde 70 milyon kisi hayatinda mutlaka bir kez de olsa Kore dizisi izlemis olucak, ser_young söylemisti dersiniz Happy0064
Saraydaki Mücevher

Queen Seon Duk Fan Club

!●~•YiSan Fan Club / YiSan Sevenler Fan Kulübü
aynen bende kore dizilerini çok seviyorum öyleki bütün aile izlemek zorunda kaliyor ve hepimizin bir kore dizisi(yane en sevdigi) var:d
bi baslayan birakamiyo bence önyargili olanlar bi baslasaBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi