yukari
Anket How Much Can You Pay for KBS Music Bank Istanbul at Most?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
50 TL - 80 TL
58.66%
603 58.66%
80 TL - 150 TL
25.00%
257 25.00%
150 TL - 200 TL
9.63%
99 9.63%
250 TL
6.71%
69 6.71%
Toplam: 1028 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 9 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How Much Can You Pay for KBS Music Bank Istanbul at Most?
50-80 olsun herkes düşünülmeli bence..
İmzanız 400*103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.
50-80 iyidir, yol parası da var daha işin içinde Biggrin

Arkadaşlar konserlerin hiçbir zaman bu kadar ucuz olamayacağını biliyorsunuz, hem SHINee, BIGBANG, Super Junior, C.N. Blue gibi isimlerden bahsediyoruz hem de 50 lira verelim diyoruz, bu çok mantıksız. Yurtdışındaki -Fransa'daki- Music Bank fiyatlarına bakarsanız az çok anlarsınız. Kenara para koyun, şimdiden biriktirmeye başlasanız birer ikişer lira yine baya denkleşir diye düşünüyorum. Ayağımıza gelen fırsatı kaçıramayız. Bu konserde çoğunluk olup kendimizi gösterirsek artık konserler, fanmeetingler bizim için hayal olmaktan çıkıp erişebileceğimiz bir konuma gelebilecek.
50-80 tercih ederim, sonuçta İstanbul'a gidiş geliş, kalacak yer masraflarımız olacak... Ayrıca elbette ki orada kurulan stantlardan filan Kore ürünleri alıp, extra harcamalarımız için de paraya ihtiyacımız olacak. Onay Minimum miktarda olması lazım bu yüzden... Maximum 100-120 lira bilet parası ayırabilirim. .0100.

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

Ama şehir dışından gelecekler de düşünülmeli.. Eğer fiyat artarsa az kişi olur ve sonuç belli işte..
İmzanız 400*103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.
Aslında böyle bir organizasyon için 80-150 arası gayet normal.Ama ben kendi açımdan 2 kişilik bilet,Istanbula yol parası filan zaten çok tutacağından biletler için 50-80 uygun oluyor.Tabi makul olanı bizden çok organizasyonu hazırlayanlar bilir bence.
JYJ*BEAST*AZIATIX*M.I.B
사랑하나 봐...천사 시아
Because I'm SHADOW SHADOW SHADOW...
Anket için teşekkürler.^^
50 TL - 80 TL Ancak Biggrin sonuçta öğrenciyiz yani.^^ hysterical

Her türlü de uygun ama düşük olması daha makbul. Onay
~~ SMTown ~~
Anket için teşekkürler. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi