24-12-2011, Saat: 23:48
Bazen hareketlerini taklid ediyorum, bazen de çesidli durumlarda ne yapilmasi gerekdiyini ögreniyorum ve en önemlisi hatirladikca gülüyorum(keyfim yerinde olmasa bile).
|
How Do Korean Dramas Affect You?
|
|
24-12-2011, Saat: 23:48
Bazen hareketlerini taklid ediyorum, bazen de çesidli durumlarda ne yapilmasi gerekdiyini ögreniyorum ve en önemlisi hatirladikca gülüyorum(keyfim yerinde olmasa bile).
30-12-2011, Saat: 22:27
farkli olaylar düsünüyüroum(örn:bofta gun jun pyonun annensinin onu zorla evlendirdigi dügünde tam yemin ederken geum jan dinin f4 üyelerininde yardimiyla onu kaçirmasi
)farkli sonlar düsünüyorum,onlar gibi davraniyorum(örn:her olaya ashh diye tepki vermeye bassladim garip bakislardan kaçamiyorum;))kmüzikeriyle hayal kuruyorum vss... ^__^
30-12-2011, Saat: 22:28
farkli olaylar düsünüyüroum(örn:bofta gun jun pyonun annensinin onu zorla evlendirdigi dügünde tam yemin ederken geum jan dinin f4 üyelerininde yardimiyla onu kaçirmasi
)farkli sonlar düsünüyorum,onlar gibi davraniyorum(örn:her olaya ashh diye tepki vermeye bassladim garip bakislardan kaçamiyorum;))kmüzikeriyle hayal kuruyorum vss... ^__^![]()
03-01-2013, Saat: 1:31
Beni etkilemez.
![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü ne korku filmlerinden korkarım ne de çok duygusalım.
07-01-2013, Saat: 0:00
çok fazla hayal kurmama yol açıyor ama olsun
07-01-2013, Saat: 0:06
Hiç Sorma Yaa Onu Bendee Anlamış Değilim
07-01-2013, Saat: 0:13
ben evde kendi kendime konuşuyorum annem şizofrenik olduğumu düşünüyor
07-01-2013, Saat: 0:18
açıkcası bnde olaylar tersden etkileme gösterdi annem benimle dizileri izlerken kız bunlarda senin kafada diyor haha artık davranışlarım herkese tuaf geldiği için deli lakabımı seve seve kullanıyorum mesela
bu dünyada yalnız olmadığımı farkettirdiler bana kısacası yaşasınnn
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|