yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How Do Korean Dramas Affect You?
Kötü oluyorum ya.
Her ne kadar bazi kisimlarinda yerlere yatsam bazi kisimlarinda hüngür hüngür gidiyorum yani cry
Izledigim dizi hayatima yön veriyor resmen ya dizinin psikolojisi neyse bende ona bürünüyorum,hüngür hüngür agladigimi bilirim artik olaylari ayirt edemez hale geliyorum gercek mi kurgu mu.Bu diziler beni çok derinden etkiliyor çoook.Biggrin
Ilk Izlemeye basladigim diziler Kore tarihini anlatiyordu ve ben onlarin ülke kurtarmalarini,savaslarini,mücadelelerini gördükçe kendi hedeflerimi küçük görüyordum.Bu yüzden Kore dizileri eski tarih yeni tarih farketmez ben de hedef degiskligine neden oluyor...Biggrin
Dizi izledigim zamanlar her 2 kelimemden 1'i mutlaka korece oluyor. Diziyi bitirdikten sonra ise etkisinden kurtulamiyorum. Sürekli dizi de geçen olaylar aklima geliyor onlari düsünüp duruyorum. Biggrin
[Resim: njk.gif] [Resim: eqeo.gif]
INFINITE| SS501| BIGBANG| B1A4| B.A.P
S U P E R J U N İ O R

Kore'lilerin ruhu Türk,bedeni Koreli.O yüzden bu diziler iç dünyama ayna oluyor.Kendimi tanimami sagliyor.Hayat yolumu aydinlatiyor.
Diziden alinma bir kaç konu ve replikle günlügüme kendi hikayemi yaziyorum evet bunu yapiyorum Tongue Biggrin
Yayinlasam kitap olur o derece bir sey oldu artik Cool
Ayrica kendi kendime diziye farkli sonlar buluyorum begenmedigim karakterleri degistiriyorum farkli olaylar tasarliyorum kafamda Atkilic
İmzanız kurallara uygun olmadığından silinmiştir.
altyazi izledigim için onlarin söyledigi gibi konusuyorum. çalan sarkilari söylemeye basliyorum ve en önemlisi onlarin hareketlerini yapmaya baslladim
Iyi kötü her türlü etkiliyor ama izlemeye devam.Onay
İmzanız 400*103 kuralına uymadığı için silinmiştir.

HODRİ MEYDAN POWER RANGERS....

her türlü etkiliyor ben de kafamda çesitli senaryolar yaziyorum.Beni en çok lee min ho etkiliyor dizilerdeki sakin ve sabirli oldugu sahneleri izleye izleye ben de artik hemen sinirlenmiyorum.Ayrica yeom yang ve deokman öldügünde tam bir gün aglamistimBiggrin
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon

[Resim: uSWAd.gif]
♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
Tepkilerim degisiyor Angel

Prosecutor 왕 ~

U mean everything to me my lover ♥

~ JYJ-In Heaven albümüm!!!!! ~ ^^

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi