yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How Do Korean Dramas Affect You?
O Kadar güzel ve duru bir anlatini var ki insan adeta dizinin içirisindeymis gibi inanin.
Kore dizilerindeki entrikalar,ugruna verilen savas ve yalinsiz asklar bir harika. Herkes kendinden birseyler bulabilir. Diziler gösterildigi zaman hayata bakis açim çok güzel yayinlanmadiginda ise kendimde bir tarafim eksik oluyor. Kisacasi beni çok ama çok derinden etkiliyorlar. Zaten Koreyi ve Korelileri çoook ama çok seviyorum. Bizim Kardeslerimiz nede olsa.
Çok fazla etkiliyor bu diziler beni Smile
Dizinin sonunu bilsem de 10 kere izleyebilirim.
Hep kizin yerinde kendimi hayal ediyorum Smile
Çikardiklari garip sesleri günlük hayatimda çikariyorum ( Arkadaslarim sinir oluyor ) Biggrin
Sevdigim kisiler mutlu olursa evde kah kaha atiyorum ve illa birisine anlatmam gerektigini düsünüyorum Smile
Içtikleri, yedikleri her seyi istiyorum.
Gittikleri yerlere gitmek istiyorum Smile
Ve 2 yil aglayarak izledigim diziyi yine izlesem aglarim Smile
Eminim ki suan bunlari yasayan çok insan var Biggrin
[Resim: rfdfd.gif]

dizi bittiginde tekrar izlemek istiyorum
* Günlük hayatta kullandigim kelimeler degisiyor. Anneme "Omma" babama "Abba" falan demeye basliyorum.
* Birsey oldugunda dizidekiler olsa ne yaparlardi gibi düsünmeye basliyorum.
* Dizinin OST'larini indirip hayallere daliyorum. Kalp
* Ah ah sonsuza kadar dizi sürsün istiyorum. Hele güzel bir bölümse o bölüm bitmesin istiyorum.

Kalp
[Resim: QINqfWX.gif]

♥

~Korelee~♥Snowflake

(17-08-2011, Saat: 3:27)SweetAnqeL yazdı: * Günlük hayatta kullandigim kelimeler degisiyor. Anneme "Omma" babama "Abba" falan demeye basliyorum.
* Ah ah sonsuza kadar dizi sürsün istiyorum. Hele güzel bir bölümse o bölüm bitmesin istiyorum.

Kalp

Kesinlikle katiliyorum Onay
Ayrica sürekli hayal dünyasinda yasiyorum ve kendimi Kore dizilerinin içerisinde bir hayatta düsünüp duruyorum. Biggrin

(21-08-2011, Saat: 3:53)*s_v_g* yazdı:
(17-08-2011, Saat: 3:27)SweetAnqeL yazdı: * Günlük hayatta kullandigim kelimeler degisiyor. Anneme "Omma" babama "Abba" falan demeye basliyorum.

Kalp

Kesinlikle katiliyorum Onay
Ayrica sürekli hayal dünyasinda yasiyorum ve kendimi Kore dizilerinin içerisinde bir hayatta düsünüp duruyorum. Biggrin

Evet aynen katiliyorum
Kötü birsey oldugunda oooo ottokeeee diyorum Smile

Sanirim hepimize ayni sey oluyor Smile
(12-05-2010, Saat: 22:50)NorA_PenA yazdı: Hayalperest oldum iyice dünyada yasamiyorum Biggrin
Bide aynaya baktikça ''yahu bu Kore kizlari varken kim dönüpte bana bakar ki Kore^ye gitsem'' diyorum Aglama
Tabii iyi seylerde oluyo mesela onlar gibi tatli oldum bende onlar gibi davraniyorum onlar gibi tepki veriyorum elimde olmadan ^^

Ahahaha, sana katilmadan edemeyecegim Biggrin
Hele kii `Bide aynaya baktikça ''yahu bu Kore kizlari varken kim dönüpte bana bakar ki Kore^ye gitsem'' diyorum Aglama ` cumlene :P

Eh, ister istemez elbette ki etkiliyor.
Eskiden cok etkilemezdi ama izleme sikligim arttigi icin mi bilinmez, fena etkilenmeye basladim.
Oyle ki; dizinin sonu heyecanli bi` yerde bitiyorsa, devamini ruyamda kendi kendime yaziyorum Biggrin
Ama beni en cok etkileyen, Misa ve 49 Days oldu.
Muziklerini duydugum gibi gozlerim doluyor.
Ben sulugoz olduysam; bu, bu 2 dizinin sucudur Sad

O degil de; fena drama yapiyorlar he..
~세상이 얼마나 아름다운지 가르쳐줘서 고맙습니다!~ [Resim: 149su4.gif]
Beni çok etkiler. Kendimi hep dizideki kiz yerine koyarim Biggrin
Sürekli dizi hakkinda hayaller kurarim Biggrin
Bu dizilerin drami beni çok aglatir. Zaten sulu gözüm Smile
Ve hayatimda Koreli oppalar gibi bi sevgilim olsun isterim Biggrin <3

suana kadar olumsuz etki altinda kalmadim beni tek üzen yedikleri yiyecekler ve inançlari..
bunun disinda aile baglari sevgilerini gösterme sekilleri saf duygular ne bilim cok etkilendim.
hepsini severek izledim..
bende o kisinin hareketlerini yapiyorum Smile hayal kuruyorum bende orda oynasaydim söyle söyle olsaydim falan falan Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi