yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How Do Korean Dramas Affect You?
How Do Korean Dramas Affect You?

İzlediğiniz Kore Dizileri Sizi Nasıl Etkiliyor?

Bir Kore yapımı film izlediniz. Ve bir sahneden ya da oyuncunun performansından çok etkilendiniz. Bu günlük hayatınızı etkiler mi? Etkiliyorsa nasıl etkiler?
Smile
Onlar gibi davranmaya basliyorum ya da o diziyle ilgili hayal kurup duruyorum =D
Tesekkürler.
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Hayalperest oldum iyice dünyada yasamiyorum Biggrin
Bide aynaya baktikça ''yahu bu Kore kizlari varken kim dönüpte bana bakar ki Kore^ye gitsem'' diyorum Aglama
Tabii iyi seylerde oluyo mesela onlar gibi tatli oldum bende onlar gibi davraniyorum onlar gibi tepki veriyorum elimde olmadan ^^
Izledigim Kore dizileri beni her yönden etkiliyor...
Öncelikle Izledigim dizinin en etkiledigim sahnesini hep kendime uyarlarim...Bazen de onlar gibi davraniyorum buda beni hayalperest yapiyor ayrica dizi oyuncularindan birine sinir oldugum zaman kendi kendime konusuyorum :img-hysterical:
Ayrica izledigim dizinin müzikleri beni hep duygusallastirir :img-cray:
Daha birçok yönden beni etkiliyor insan nasil etkilenmez ki Biggrin
Bende eger çok etkilendiysem sürekli o film ya da diziden o sahneyi izlerim ezberleyene kadar Biggrin Geceleri hayal kurarim o kizin yerine kendimi koyarim romantik bi sahneyse mesela Biggrin O kizin davrandigi gibi davranmaya basliyorum saç sekilleri yapiyorum Biggrin
Kesinlikle çok etkiliyor,bazen tepkilerimi onlar gibi veriyorum ,onlar gibi konusuyorum ve eger çok etkilendiysem bütün gün o diziyi düsünebiliyorum.Derslerde bile.(Ki bu hiç yaptigim bir sey degildi eskiden,hiçbir sey derste bana baska bir sey düsündüremezdi.)Biggrin

★☆♥BumiEsma♥★☆
[Resim: 1-17.gif]
♪♫Turkish B2UTY/G.NI/Bumilia♪♫

kore dizisi izledigim zamanlarda hayattan soyutlaniyorum... Smile

Gerçek hayatta kizdigim zaman "aissh" diyorum.
Kore dizilerindeki aska inaniyorum,öyle bir ask yasamak istiyorum.
Yataga yattigimda acaba sonra ki bölümde neler olacak diye düsünmekten uyuyamiyorum.
Bir diziyi bitirdikten sonra hemen birine anlatmak istiyorum.
Eger dizide biri öldüyse (bkz:Kim Nam Gil) o sahneyi tekrar tekrar izleyip bu defa ölmemesini umuyorum.
Kore dizilerini izledikten sonra duygularim olgunlasti.Artik doya doya aglayabilirim doya doya gülebiliyorum.
Bu Kore beni çok güzel etkiledi.
Katiliyorum btlkc Smile ben de soyutlaniyorum hayattan Biggrin
Ben çogunlukla basrolleri severim ama yan rolleri tutarim. O yüzden hep yari hüzünlü yari seviçli bitiyor izledigim diziler Biggrin
Where have you been?
Cause I never see you out
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

Ilk olarak belirtmem gereken etkisi; kesinlikle bagimlilik yapiyor... Smile
Kesinlikle hiç bir fikri olmayan insana bile Koreyi sevdiriyor( örnegin;ben Biggrin) farkinda olmadan unni, noona, oppa gibi kelimelere asina olmaya basliyor insan..
Ve malesef Türk dizileriyle kiyasladigimda Kore dizilerini çok daha ahlakli ve seviyeli buluyorum..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi