yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How Did You Meet T-ara? / T-ara İle Nasıl Tanıştınız?
Muhtesem Kraliçe dizisinde Qri'nin oynadigini gördüm. Qri'yi arastirinca T-ara ile karsilastim. Kizlar çok hosuma gitti o gün bugündür Forever T-ara Kalp
SHINee, Super Junior,2pm, Beast,2am'in kiz gruplarinin konserlerini taklit ettigi bir program vardi. 2pm ve Beast Bo Peep Bo Peep sarkisini söylüyorlardi çok komikti merak ettim arastirdim buldum Biggrin Ve T-ara'ya bayilir oldum Opucuk
ZE:A|T-ara|SPEED

Tumblr*ım^^V

8x8
Mik~Hoi~Kit
"Apple Is A" reklami sayesinde. Orada söyledikleri sarkiyi çok begendim,arastirinca gerisi geldi.Biggrin

★☆♥BumiEsma♥★☆
[Resim: 1-17.gif]
♪♫Turkish B2UTY/G.NI/Bumilia♪♫

God Of StudyOnay
...TAEMİN KiM MYUNG SOO...
God Of Study sayesinde Smile
Kendi çabalarimla. Biggrin
Merak edip Bo Peep Bo Peep'i izledim, öyle tanidim ve çok sevdim. Smile
So close no matter how far
내 사랑하는 친구 ♥

Ümit öylece kaldı da ümide değeni söyle kim aldı?
arkadasimin mp4'ündeki lies sarkisinion klibini izledim ve sonra grubu tanidim ve bayildim özelliklede jiyeon'a.. Onay
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Muhtesem Kraliçe sagolsun Yoo Seung Ho hayranligim vardi Smile -Hala var Biggrin - Videolarina bakarken Lies i gördüm.Önce kizlara sayip sövdüm tabiki Biggrin Sonra sarki çok hosuma gitti indirdim ama arastirmadim.Daha sonra God of Study i izledim Ji Yeon'umu gördüm hasta oldum Biggrin Sonradan anladim ki Lies klibinde Seung Ho'yu öpen kizmis Biggrin Vee yine sonradan anladim ki M.Kraliçe de sövdügüm kiz da güzelim Qri'mmis Biggrin Vee yine sonradan anladim ki G.o.s ta Ji Yeon'umu patakladiklari için kizdigim güzeller T-ara meleklerimmis Biggrin Yani her sey Yoo Seung Ho'yla basladi Biggrin
I go crazy because of youBiggrin
🖤BTS🖤
God of study ile tanidim ordaki sirinligi tokalari giyimi saçlari ile dikkatimi çekti sonra arastirdimki sarkiciymis o günden sonra her seyim o oldu Smile
[Resim: anigif-7.gif]
Hey Ahjussii!! Na ramyunu keraan!
Cry Cry *Jiyeon

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi