yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hongki & Jonghoon Dogum Günü Projesi/Hongki & Jonghoon's Birthday Project
Toplam: 46 Mektup

Mükemmel miyiz ne ?
Yok mu arttiran ? Atkilic Zuhaha
"Güneş doğup batıp, mevsim değiştiğinde iyileşeceğimi sanmıştım.
Senin yerin derinlerime işlemiş, yaran kapanmıyor"

FT ISLAND - MEMORY
Süpersiniz...Alkis 46 mektup.Happy0064 Umarim birini görürler.Smile Herkesin eline saglik.Onay
|JJJSYC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Bugün itibariyle bir mektup daha eklemis bulunuyorum kizlar benden 7 mektup. Biggrin
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
eun.chae; haha tamam canim ekliyorum. Biggrin Alkis

FT ISLAND - MEMORY
(22-02-2011, Saat: 3:00)Ja(D)e* yazdı:

[Resim: 2009032121260010021.jpg]

Bildiginiz gibi Hong Ki ve Jong Hoon'un dogum günü yaklasiyor. Bu sefer onlar için degisik ve somut bir sey yapmaya karar verdik. Herkesten ricamiz mektup yazmaniz. Kisa ya da uzun fark etmez. Sadece dogum günlerini bile kutlayabilirsiniz. Önemli olan onlara Türk Primadonnalardan çok sayida mektup ulasmasi. Mektup sayisi sizlere kalmis. Onay
Lütfen üsenmeyin. Belki sans bizden yana olur ve Türk Primadonnalarin mektubundan birini okurlar. Sarhos

Mektup gönderme tarihimiz: 1 Mart (Ayni günde gönderme sebebimiz,hepimizin mektuplarinin onlara yakin tarihlerde ulasmasi)

Zarfin üzerine ad ve soyad yazdiktan sonra altina "Turkish Primadonna" diye yazin. Smile

Adres:
Adresi aldigim kaynakta hem okunusunu hemde hangul alfabesiyle yazin diyordu.
O gözden kaçmis yeni dikkatimi çekti. Ne olur ne olmaz siz 2 sekilde yazin.
Örnek olarak;

F.T. ISLAND
F&C Music
서울시 영등포구 당산동 3가 370번지 인영빌딩 4층 150-803

F&C Music
F4, Inyoung Building 4th floor,
#370, Dangsandong3-Ga,
Youngdeungpo-Gu,
Seoul, 150-803 KOREA

Mektup gönderecek olanlar kaç tane gönderebileceklerini söylerse toplam mektup sayimizi belirlemis oluruz.Mutlaka bunu bize bildirin. Onay

Proje: Yesim ve Gizem Primadonna

Mektuplar :
GiSe7enem: 5
Ja(D)e*: 6
nemo: 1
opal: 2
kübüs: 10
m@$um ç!k0l@t@: 1
eun.chae: 7
~ hee yeon: 1
mel!nd@: 1
LHK-_-selin: 2
TaemiNazli: 4
min ji bt: 1
d@ml@: 6
Toplam: 47 Mektup.

Not: GiSe7enem Pri'nin mektup örnegi;
bende 1 mektup yazmak istiyorum merak ettim ingilizce yazsam olurmu?Biggrin

(02-03-2011, Saat: 2:08)Ja(D)e* yazdı: eun.chae & d@ml@, süpersiniz kizlar. Biggrin Adinizi ekliyorum. Onay
Selin, sen bilirsin hayatim. Ama 6 tane göndersende fena olmaz hani. Abaza

Önce Allah sonra babam izin verirse 5 tane gönderebilirim kesinlesince size haber veririm. Biggrin
Aslinda hazir adreslerde var elimizde her ay hepsine ayri ayri mektup yollasak ve yine TURKISH PRIMADONNA yazsak olur mu? Abaza
...BaNgTaN BoYs
ArMy...
Dün 4 tane mektup gönderdim ya; aklima bir sey daha geldigi için 1 tane daha mektup yazmaya karar verdim. Biggrin
Mektup yine dogum günü kutlamariyla ilgili; Türkiye'ye gelin falan... Bunun disinda sinifimdaki arkadaslarimi da -benim Kore sarkilarini dinledigimi bildikleri için- kattim ve onlardan kendi elyazilariyla isimlerini yazmalarini ve yanina küçük bir imza atmalarini söyledim. Biggrin
Hepsi de sagolsun attilar. =D Ve sonra canim sikildi, kagida bir iki sey daha karaladim. =D Yani uzun lafin kisasi bugün 2 tane daha gönderdim. ^^
(02-03-2011, Saat: 19:06)LHK-_-selin yazdı: Önce Allah sonra babam izin verirse 5 tane gönderebilirim kesinlesince size haber veririm. Biggrin
Aslinda hazir adreslerde var elimizde her ay hepsine ayri ayri mektup yollasak ve yine TURKISH PRIMADONNA yazsak olur mu? Abaza

Her ay böyle bise yapsak bile konu açamayiz bunun için. Isteyen her gün bile mektup atabilir nasil olsa çok bir sey tutmuyor. Biggrin
Belki ilerde bu mektup olayini dahada gelistirebiliriz güzel fikirlerle. Nasi olsa alistik mektup yollamaya. Diger sefer daha kolay hallederiz. Biggrin

(02-03-2011, Saat: 18:24)coreacolich yazdı: bende 1 mektup yazmak istiyorum merak ettim ingilizce yazsam olurmu?Biggrin

Kesin mektup göndereceksin senin adinida ekleyecegim ?
~~
Ayrica tabiikide Ingilizce yaz buda sorumu. Biggrin
Japonca bile yazabilirsin nasil olsa biliyolar. Biggrin

(02-03-2011, Saat: 19:15)TaemiNazli yazdı: Dün 4 tane mektup gönderdim ya; aklima bir sey daha geldigi için 1 tane daha mektup yazmaya karar verdim. Biggrin
Mektup yine dogum günü kutlamariyla ilgili; Türkiye'ye gelin falan... Bunun disinda sinifimdaki arkadaslarimi da -benim Kore sarkilarini dinledigimi bildikleri için- kattim ve onlardan kendi elyazilariyla isimlerini yazmalarini ve yanina küçük bir imza atmalarini söyledim. Biggrin
Hepsi de sagolsun attilar. =D Ve sonra canim sikildi, kagida bir iki sey daha karaladim. =D Yani uzun lafin kisasi bugün 2 tane daha gönderdim. ^^

Çok iyi yapmissin. Onay

FT ISLAND - MEMORY
(02-03-2011, Saat: 2:08)Ja(D)e* yazdı: eun.chae & d@ml@, süpersiniz kizlar. Biggrin Adinizi ekliyorum. Onay
Selin, sen bilirsin hayatim. Ama 6 tane göndersende fena olmaz hani. Abaza

bir katkimiz olduysa ne mutlu tüm mektuplar feda olsun onlara Biggrin ♥ ♥ Abaza

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi