yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hong Ri Na Fan Club / Hong Ri Na Sevenler Kulübü
Benide üye yapin ben kendisini dizide cok begenirim lee young ae'den bile gercek hayatta kimse ona kin tutmaz dizideki rol icabi kin tutmuslardir yazdiklarinizdanda kendiniz sölüyorsunuz. :d
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
yesimyildiz aramiza hos geldin. Alkis
Abracadabra da irwojyeora..
(14-08-2009, Saat: 18:34)victory yazdı: Iyi biri asla kötülerle olamaz.

Yaniliyorsun. Seni besleyip büyüten kisiler kötüyse kirat misali ya huyundan ya suyundan ama yine de o haksizliklari dile getirdi.!
[Resim: cf2f03b4.gif]

(14-08-2009, Saat: 2:12)salazar_wayne yazdı: Hos geldin kjh-fueisa Smile
Bu zavalli kizin asil degerinin bilindigi tek yer burasi bence. Çogu kimse anlayamiyor ve anlamak istemiyor Geum Young'in aslinda iyi birisi oldugunu. Ofkeli

Evet evet dogru. Biggrin

Seçimi kendi yapamadi ama kaderini kendi degistirebilirdi.
Yine de bu ise zorlayan etkenlere de bakmak lazim. Biggrin Az karsi çikmadi. Isin sonunu da biliyordu.

мƒ

Ebru&BüsRa...!
kjh fueisa resimler için tesekkürler çok güzeller. Onay
(07-09-2009, Saat: 23:43)Song Ji Hyo yazdı: kjh fueisa resimler için tesekkürler çok güzeller. Onay

Emege saygindan ötürü ben tesekkür ederim. Biggrin Opucuk

(07-09-2009, Saat: 23:46)kjh-fueisa yazdı:
(07-09-2009, Saat: 23:43)Song Ji Hyo yazdı: kjh fueisa resimler için tesekkürler çok güzeller. Onay

Emege saygindan ötürü ben tesekkür ederim. Biggrin Opucuk

Ne demek rica ederim. Smile dogrusu bende bilgi veya resim bulursam seve seve paylasirim. Smile
Eline saglik canim 2. resimde lady choy gülüyor ama kaçar gibi bir hali var. Biggrin

(08-09-2009, Saat: 11:06)kjh-fueisa yazdı: Eline saglik canim 2. resimde lady choy gülüyor ama kaçar gibi bir hali var. Biggrin

Birsey degil canim. Smile Evet 2.resimde lady choy kaçiyor gibi çikmis. Biggrin
Ben de üye olmak istiyorum.
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi