yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hong Ri Na Fan Club / Hong Ri Na Sevenler Kulübü
(12-06-2009, Saat: 14:13)wiseacre_daisy yazdı:
(10-06-2009, Saat: 22:37)salazar_wayne yazdı: Ben de geldim. Hong Ri Na hayrani sayilmam aslinda ama tam bir Geum yang hayrani oldugum söylenebilir. Cungo Min'e olan karsiliksiz askina çok üzülmüstüm.Dertli

Adini listeye ekledim Onay

Tesekkürler arkadasim.Smile

(10-06-2009, Saat: 22:37)salazar_wayne yazdı: Ben de geldim. Hong Ri Na hayrani sayilmam aslinda ama tam bir Geum yang hayrani oldugum söylenebilir. Cungo Min'e olan karsiliksiz askina çok üzülmüstüm. Dertli

Olsun, hosgeldin. Biggrin

мƒ

Ebru&BüsRa...!
Geum Yang'in bir sözü vardi,büyük yanginlar küçük kivilcimlarla baslar gibi bir seydi. Hiç unutamadigim sözlerden. Geç de olsa hayirli olsun faniniz. Smile
Abracadabra da irwojyeora..
(17-06-2009, Saat: 16:25)greatjanggeum yazdı: Geum Yang'in bir sözü vardi,büyük yanginlar küçük kivilcimlarla baslar gibi bir seydi. Hiç unutamadigim sözlerden. Geç de olsa hayirli olsun faniniz. Smile

Evet ben de hatirliyorum ama ilk lady choi demisti o sözü. Smile

Sag ol.

мƒ

Ebru&BüsRa...!
Evet hep üzgün aslinda karakterce kötü biri degil dizide ailesi kötü tesekkürler. Smile
Ben de imzama ekliyecegim simdi,beni de alir misin?. Smile
Abracadabra da irwojyeora..
Sevgili Fan kulüp üyeleri; Fan kulüp içinde tartisma, ard arda saçma mesajlar (Konuyu sohbet paneline çevirme) Üyeler arasi öm ile olsa bile tartisma yapildigi takdirde kimse uyarilmayacakdir...
Yönetim Kurulu
"Bir kelebeğin kanadı Everest dağını yerinden oynatabilir."

Benide yaz canim. Biggrin
EXO
"Love Me Right"
>> Baekhyun <<

♔ hook blade
(25-07-2009, Saat: 23:07)chae-kyung yazdı: Benide yaz canim. Biggrin

Tamam bebem.
Ekliyom caniskom. Biggrin

мƒ

Ebru&BüsRa...!
Bence kötü biri degil sadece kalbi kirik bir asil . Ve çok güçlü bir karakteri canlandiriyor. Yoksa istese çok ama çok kötülük yapabilirdi. O sadece kendine eziyet etti aski için . Yine en sevdigim karakterlerden biri benim için. Bu arada paylasimin için tesekkürler Zemzem'cigim. Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi