yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hong Guk Young (Han Sang Jin 한상진)
soktayim Aglama Gitti benim adamim AglaelsallaAglama yastayim onsuz dizi izlenir mi yeniden döner saraya kesin affedilir diye beklerken bu yapilir mi ölsede kraliceyi korurken dizlerinin dibinde ölmeli idi böyle kahrindan gitmemeli idi onu düsmanlari degil ancak keder öldürebilirdi! Aglama

huzur içinde yat sadik adamim sen her zaman kahramandin ölürken bile Aglama Aglama Aglama Aglama Aglama Aglama

Hong nereye gittin ölüm seni beklerdi niye bu kadar acele ettin
Yi San Fan Club
Han Ji Min Fan Kulübü
(14-01-2009, Saat: 0:18)Ho Min yazdı: [Resim: yisan686zi5.jpg]

Bugün bu sahnede ne kadar çok agladim anlatamamAglama Elveda Hong, elvedaAglaelsalla
Inanin ben bile sok oldum. Bu rol sana çok yakisiyordu. Elveda sekreter Hong,iyi insan,güzel dost. ( Keske herkesin senin gibi düsmani olsa ) Inanin bu adam hakkinda çok fazla konusabilirim ama geç oldu.... " Sabir, yüzü eksitmeden aciyi yudum yudum içine sindirmektir . Cüneyd-i Bagdadi . "

Ne azap ne sitem bu yalnizliktan
Kime ne asilmaz duvar bendedir
Süslenmis gemiler geçse açiktan
Sanirim gittigi diyar bendedir
Ah Kim Ömrün Cihan Mülkünde Canansız Geçer
Ben Cihan Mülkü Niderem Çünkü Can Ansız Geçer...Ahmet Paşa
gerçekten rolünü çok güzel yapiyordu ve yakisiyordu
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

dizideki adamim o idi.ancak hain oldu sonra pisman oldu intihar etti... ona da bu yakisirdi zaten
En basindan beri hiç sevmiyordumDurtuk
(20-01-2009, Saat: 11:54)Yi San yazdı: En basindan beri hiç sevmiyordumDurtuk
çok güzel olmus emegine saglik Alkis
vay sekreter vayy
Hong Guk Young Fan Club----- ^-^Lee-Seo-Jin^-^Fanclup^-^(Yi San) Zoraki Prens Fan Clup
Prens Yul Taraftarları Fan Kulübü Yi San Fan Club Myeong Se-bin (Kraliçe Hwa In) Fun Club Kraliçe'nin Annesi (Oh Mi Hee 오미희)Fan Clup קคгк ๔คє ร๏๏ Ŧคภ кยlüק
Hong Guk Young öldü sahne cok etkileyici offffff yakismadi ona
hong-guk yuong prens yisanin sag kolu ve dostuydu çok önemli görevler aldi çok basariliydi da ama sonra kisa bir süre kendini kaybetti tekrar kendine geldiginde artik is isten geçmisti ve vicdan azabi çekerek öldü ama çok iyi bir karakterdi.son anlari çok duygusaldi,bu sekilde ölmeside bizleride çok üzdü.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi