01-08-2012, Saat: 1:09
Jang Geuk Suk için vaktim olduğumda izlemek isterim, ne olursa olsun bayılıyorum şu kore dizilerine

![[Resim: anjellyourebeautiful170.jpg]](http://img716.imageshack.us/img716/4172/anjellyourebeautiful170.jpg)
Hong Gil Dong / 홍길동 (2008)
|
01-08-2012, Saat: 1:09
Jang Geuk Suk için vaktim olduğumda izlemek isterim, ne olursa olsun bayılıyorum şu kore dizilerine
![]() ![]()
20-08-2012, Saat: 6:01
(06-08-2011, Saat: 23:29)kötükýzz yazdı: Diziyi yeni bitirdim... Seung Yu Ri için bu diziye basladim çünkü The Snow Queen'deki oyunculugu beni çok etkilemisti... Kang Ji Hwan'i açikçasi tanimiyordum bile, ta ki bu diziyi izleyene kadar... You're Beautiful'dan tanidigimiz Jang Geun Suk bu dizide uzun saçlariyla daha bir yakisikliydi bence. Çünkü You're Beautiful'da pek de begenmemistim tipini açikça söylemek gerekirse!! Kesinlikle mükemmel bir dizi ama çogu arkadas gibi ben de dizinin basiyla sonuna pek anlam veremeyenlerdenim... Hepsi öldü tamam ama dizinin en basindaki yerin dizinin ilerleyen bölümlerinde karsimiza gelecegini saniyordum ya da sonunun öyle olacagini... Gerçekten bir mantik hatasi var, buna bir açiklik getirilmesi lazim... Onun disinda Yi Nok'un " I love you " degisini gerçekten çok sevdim... Prensin gerçekten iyi biri oldugunu düsünmüstüm ama sonunda öyle olmadigini gördük... Gil Dong sen gerçekten bir kahramansin ve Ji Hwan seninle tanistigima çok memnun oldum. Gerçekten iyi bir oyuncusun, bundan sonra seni takip edecegim. Ayni Yi Nok'un bikmadan usanmadan ettigi gibi... dizide mantık hatası yok ilk bölümünde hong gil dongun bir efsane olduğunu belirtmiş dizinin sonundada bunu gösterdi... aslında hong gil dong bir efsane oluyor o yüzden ilk bölümünde o uçma sahnelerini falan gösteriyorlar... yani 2 yıl sonraya gelince herkes ölüyor hong gil dong efsaneleşiyor başlarda gösterilen bir hayal ![]()
16-03-2013, Saat: 22:51
Bu diziyi izlemekte çok kararsızım.Suk un oynadığı tüm dizileri izlemek istiyorum aslında.Fakat hiç birinin sonunu getiremiyorum.
18-04-2013, Saat: 22:51
(16-03-2013, Saat: 22:51)biriciksin yazdı: Bu diziyi izlemekte çok kararsızım.Suk un oynadığı tüm dizileri izlemek istiyorum aslında.Fakat hiç birinin sonunu getiremiyorum. Bence mutlaka izlemelisin... ![]() ![]()
11-05-2013, Saat: 19:43
İzlediğim en kaliteli dizilerden biriydi..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|