yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hikayelerle SHINee ve biz!
Merhaba arkadaşlar. ^^
Şimdi arkadaşlar oyunumuz şöyle. ^^ Bizim bildiğimiz "Sana aşık, ne yaparsın?" oyununu biraz değiştirdim. Orada sadece "Sana aşık, ne yaparsın?" diyorduk. Ama bu oyunda yaratıcılığımızı kullanacağız! ^.^ Bir SHINee üyesi hakkında hikaye gibi çok da uzun olmayan bir yazı yazıp malum sorumuzu sorabilirsiniz. Ya da mesela "Taemin geldi senin gözlerini kapattı ve seni bir yere götürdü. Gözlerini açtığında yerde güllerle 'Saranghae' yazıldığını gördün. Ne yaparsın?" gibi sorular sorabilirsiniz. ^.^

Ben oyunu başlatıyorum. ^^

Key birden seni kolundan tutup çekiştirdi ve denize manzarası olan bir yerde önünde eğilip sana evlenme teklifi etti! o.O Ne yaparsın?
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
Evet evet evet! Milyonlarca evet derim. Biggrin

Minho seni evine davet etti.Ama kalıcı bir süreliğine.Ne yaparsın?
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
Gitmezdim . Biggrin

Taemin sana çook romantik sözler söyledi . ne yaparsın ?
(Buse'm hayırlı olsun )
(Sağ ol hayatım! Kalp )
Git bana abini getir çabuk! hysterical

Birgün evinin önüne bir limuzin geldi. Sen şaşkın şaşkın bakarken kapı açıldı ve Key indi içinden. Biggrin Sonra seni birden bindirdi arabanın içine ve bir restorana götürdü! ^^ Orada sadece siz varsınız. Sen şaşkınla Key'e "Neden sadece biz varız ve ışıklar yanmıyor?" diye sorunca Key "Kiraladım." diyor ve senin elinden tutup masaya oturtuyor. Yemekleri yedikten sonra ilk sana bakıyor hayran hayran ve sonra yanına gelip sana bir öpücük verip "Hayatının geri kalan her gününde sabah gözlerini ben yanımda açar mısın?" diyor. Ne yaparsın? .071. (Ay ben bile şu yaptıklarından sonra evet derdim. hysterical Biggrin)
사랑해 ^_^
Evet evet evet !

Minho seni Kore vatandaşı yapıp evlenecek . Ne yaparsın ?
Tabiki olur Biggrin

Onew seninle tavuk yemek istiyor ne yaparsın ? Biggrin
[Resim: itlt.jpg]
SONE - E.L.F - EXOtic
------------------------------
SOOYOUNGSTER & FANTAOSTIC
Sadece onunla oturup tavuk yiyebiliriz zaten. Biggrin

Taemin konserde bağırarak seni sevdiğini söyledi ve sahneden aşağı inip yanına gelip "İşte sevdiğim kız burada!" diye bütün herkese duyurdu. Kalp Ne yaparsın? ^^
사랑해 ^_^
bayılırım Biggrin

Minho seninle sinemaya gitmek istiyor. Ne yaparsın ? Biggrin
[Resim: itlt.jpg]
SONE - E.L.F - EXOtic
------------------------------
SOOYOUNGSTER & FANTAOSTIC
Ay sonra filmdeyken böyle elimiz aynı anda mısıra gider falan... Ay tabiki olur mükemmel!!! Kalp Biggrin

Jonghyun senin için şarkı yazmış! Ne yaparsın? ^^
사랑해 ^_^
Jonghyun saol ama gereksiz Smile

Minho sana eş tişörlerinden yaptırmış . Ne yaparsın ?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi