yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hi Korea!
(16-08-2012, Saat: 13:20)Meryem_junq yazdı: Filmi merak ettiğim kadar hiç bir filmi merak etmedim. Sad Nasıldı Melisa abla? Türkiye'de de vizyona girse keşke, ya da bir an önce internete düşse. Baktım ama yoktu. cry

Filme 2 Koreli erkek arkadaşla izlemeye gittim.
Rain'in hareketler ve mimikler çok komikti. Ben Rain çok hoş dedikçe sinemaya gittiğim arkadaşlarım neresi hoş zevksiz falan diyip durdular. Uykum geldi bile dediler. Halbuki espirilere vs onlarda hep güldü. Ben Rain ile ilgili yorum yapınca film izlerken Rain'i de çok kıskandılar (ikiside yakışıklı arkadaşların)
Filmin konusu bilindik gibi. Kuzey Kore ile savaş yapıyorlar. Rain kahramanlık (tek başına savaş uçağı ile gidiyor) yapıp Kuzey Kore üssünü ve füzelerini bombalıyor.

Rain'in mimiklere bayılıyorum yaa. Askerliği bitsin hele bi. Zaten gün sayıyorum. Askerlik bitince Rain'in her aktivitesine, konserine vs. ne varsa gideceğim. Şimdi askerde ve yine konser veriyor ama 3-4 şarkı falan söylüyor. Ondan dolayı çok da gidemiyorum. Tv den izliyorum hep.

Türkiye'de vizyona girerse film kesin gidin izleyin derim. ^^
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Paylaştığın için teşekkür ederizOnay
[Resim: ZMXZGA.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi