yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hero / Kim Jae Joong (김재중)
Ben Türkiye'de olsam hangi sehirde olursam olayim giderdim. Zaten Ankara'da yasadigim için direk giderdim. Ama Ankara'yi birak Türkiye'de bile degilim. Ahh Jaejoong'u görmeyi bende çok isterdim. Aglama Aglama Aglama

Isi inada vurup Seoul'de mi onu kovalasam napsam. DodgyDodgy
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
bu etkinlik Ankara üniversitesinde mi gerçeklesecek yok Kore Kültür Merkezinde mi ?
‎'’Onu sevdiğimi asla söylemeyeceğim asla ona dokunmayacağım; böylece aşkımız sonsuz olacak’'

V.I.P
(27-01-2012, Saat: 20:29)kim hyun asktir yazdı: bu etkinlik Ankara üniversitesinde mi gerçeklesecek yok Kore Kültür Merkezinde mi ?

Ankara Üniversitesi
Dil veTarih-Cografya Fakültesi
Sihhiye/Ankara

Tarih:05.02.2012 PAZAR
Salon giris saati:11:00
Etkinlik saati:12:00-14:00

Giris 500 kisi ile sinirli.Katilmak isteyenler Ankara Kore Kültür Merkezi e-mail adresine:
Ad soyadlarini,telefon numarasi,cinsiyet, yas, ve yasadigi sehri belirten bir e-mail atmalari gerekmektedir.

Önemli Uyari:Her e-mail bir kisi için geçerlidir.
[email protected]

Umarim yardimci olmusumdur.
[Resim: ddddceb.png]
çok yardimci oldunuz tesekkür ederim
‎'’Onu sevdiğimi asla söylemeyeceğim asla ona dokunmayacağım; böylece aşkımız sonsuz olacak’'

V.I.P
(27-01-2012, Saat: 20:50)kim hyun asktir yazdı: çok yardimci oldunuz tesekkür ederim

Rica ederim.Bide bana gitmek nasip olsaydi harika olurduSad
[Resim: ddddceb.png]
Arkadaslar gelecegi zaman için bir organizasyon yapildi mi? Yabanci forumlar mutlaka ayni renk giysi ve balon kullanin hatta ortak bir sarki hazirlayin tarzinda önerilerde bulunmus..40 yilda 1 sans bu? Umarim güzel bir karsilama ve agirlama olur Smile Biliyorsunuz Endonezyali fanlar Japon fanlar bu isi muhtesem hazirliyorlar..Yabanci sitelerde su an Türk fanlarin azmi konusuluyor Smile Iyi bir izlenim tekrar gelmenin (3ü bir hatta Biggrin ) kapisini açar. Smile Katilacak sansli 500 fana güveniyoruz Smile
PJM♥TRipleS
♛SS501(Green Peas)♛
[신화창조](ShinhwaChangjo)SHCJ
I♥AllAboutKorea
türkiye ye mi gelecek?????????????????????????*
(31-01-2012, Saat: 12:40)anhealea yazdı: türkiye ye mi gelecek?????????????????????????*

Evet Korecan innnnnnsallah bu pazar Türkiyede Heromuzzzzzzzz Biggrin ^^

[Resim: sara14.jpg]

~~ 영원히 SS501 ~~
[Resim: qvvsmmq.gif]
Inanamiyorum yaa...Bu süper bir haber.
Gelecegini duymak beni çok mutlu etti ama onu göremeyecek olmam çok kötü. oturup aglamak istiyorum.
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Keske ben de gidebilsem.Sad
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi