yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hera Purple / 헤라 퍼플 (2001)
Hera Purple / 헤라 퍼플 (2001)

[Resim: 0298361.jpg]

Yapım Yılı: 2001
Süre: 89 Dakika
Dil: Korece
İzleyici Sayısı: 1,314
IMDB Puanı: 5.0 (44 Oy)
Ülke: Güney Kore
Tür: Gerilim
Tüm Türler: Gerilim
Görüntü: Renkli
Ses Düzeni: Stereo

Yönetmen: Kil-chae Jeong

Oyuncular:
Se-chang Lee
Chang Kim
Ho-seong Lee
Chun-bae Uhm
Seok-cheon Hong
Dong-kyu Lee
Lee Eung-ju
Lee Hye-rim
Kim Jeong-wook

Müzik: Richard Chung

Senaryo: Kil-chae Jeong

Konusu:
Bu, kendisine vahşet uygulanmış erkeklerden intikam almak için ölümden geri dönen, hakir görülmüş Tanrıça Hera'nın hikayesidir.
Şehirde, her kurbanının bağırsakları çıkarılmış genç erkekler olduğu bir dizi garip cinayetler işlenir. Orta yaşlarında bir bayan olan Haerim, sürekli aynı rüyayı görmektedir. Kendisine hipnoz yapan bir doktordan yardım istemektedir. Doktor, hipnoz vasıtasıyla, Haerim'in genç bir kızken tecavüze uğradığını ve bundan sorumlu olan kişilerden rüyalarında intikam almaya çalıştığını keşfeder. Bu arada, bir grup dedektif, kurbanların vücutlarına kazınmış numara ve harflerden oluşan gizli bir şifreyi çözmeye çalışarak, cinayetleri araştırmaktadırlar. Katilin kim veya ne olduğunu bulmak için zamana karşı bir yarış başlar. Yoksa Haerim, acaba, acımasız intikamcı Tanrıça Hera tarafından ele mi geçirilmişti?

English

Date: 2001
Running time: 89 minutes
Language: Korean
Number of audience: 1,314
IMDB Point: 5.0 (44 vote)
Country: South Korea
Genre: Thriller
Presentation: Colourful
Sound: Stereo

Cast

Se-chang Lee
Chang Kim
Ho-seong Lee
Chun-bae Uhm
Seok-cheon Hong
Dong-kyu Lee
Lee Eung-ju
Lee Hye-rim
Kim Jeong-wook

There is the legend of the Goddess Hera, a scorned woman, who came back from the dead to take revenge on the men who violated her. A series of bizarre murders are occurring throughout the city, each victim a young man, found disemboweled. Haerim, a middle aged woman, is having recurring nightmares. She seeks the help of a doctor, who puts her under hypno-therapy. Through hynopsis, the doctor soon discovers that Haerim was raped as a young girl and is now seeking revenge by murdering those responsible through her dreams. Meanwhile, a team of detectives investigate the murders, trying to decipher a secret code of numbers and words which have been engraved in the victims' bodies. It is a race against time to find who or what the murderer is? Could Haerim be possessed by the vengeful, ruthless spirit of the Goddess Hera herself?

Kaynak / Source
Resimleri daha sonra ekliyecegim. Smile
Hikayesi güzelmis merak ettim simdi.
Tesekkürler Ju-Mong.
Konu için tesekkürler. Alkis Fotograflari da merakla bekliyoruz.
[Resim: herapurplecover.jpg]

[Resim: 205685y.jpg]

Çok özür diliyorum çünkü, filmle ilgili bir tek bunlari bulabildim. Elimden bu kadari geldi özür dilerim arkadaslar.
[Resim: 34151.jpg]
[Resim: 34111o.jpg]
[Resim: 34121.jpg]
[Resim: 34142.jpg]
[Resim: 1841371.jpg]
[Resim: 1841341.jpg]
[Resim: 1841351.jpg]
[Resim: 1841361.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi