yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heo Joon-ho Fan Club / Heo Joon-ho Sevenler Kulübü
Komutan hemosu adina sahin kardseimin yaptigi duygu yüklü klip. Israrimi kiramadi sagolsun. Ilk video denemesi oyunuzu siz verin ama mutlaka izleyin.

http://video.google.com/videoplay?docid=...7881284039

Grubu açan arkadasim bu videoyu basa ekleyebilir mi rica etsek.
Bende üye olabilir miyim acaba?
(25-03-2009, Saat: 18:32)case yazdı: Bende üye olabilir miyim acaba?

Hosgeldiniz Smile
Yang mi Kyeong
Kyeon Miri
Lee Young ae
SS501
(25-03-2009, Saat: 3:45)le_chen_woo yazdı: komutan hemosu adina sahin kardseimin yaptigi duygu yüklü klip. israrimi kiramadi sagolsun. ilk veido denemesi oyunuzu siz verin ama mutlaka izleyin.

http://video.google.com/videoplay?docid=...7881284039

gurubu açan arkadasim bu videoyu basa ekleyebilirmi rica etsek.

Gerçekten çok güzel çok duygulu bir video olmus çok begendim zaten Hae Mo-So'nun oldugu her sey çok güzel. Aglama
Gerçekten çok güzel olmus ellerinize saglik ya harika emegi geçen herkese tesekkürler. :d
SNSD Fan Club
Komutan haemosu unutulmaz harika video için tesekkür Osman.
Böyle bir karakter olabilir mi ya...Beyaz uzun saçlariyla hareketleriyle tam bir usta,sövalye ruhlu...Hemosonun üzerinde karizmatik bir karaktere hiçbir Kore dizisinde rastlayacagimi sanmiyorum.Her bir hareketi muhtesemdi...

Buarada benide üyelerin arasina alirsaniz sevinirim.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

(28-03-2009, Saat: 16:21)Anatoliana yazdı: Böyle bir karakter olabilir mi ya...Beyaz uzun saçlariyla hareketleriyle tam bir usta,sövalye ruhlu...Hemosonun üzerinde karizmatik bir karaktere hiçbir Kore dizisinde rastlayacagimi sanmiyorum.Her bir hareketi muhtesemdi...

Buarada benide üyelerin arasina alirsaniz sevinirim.
Listeye eklendin.
~UNUTMADIK~

KOREA - FANS
Video güzel olmus çok begendim ve sarkida güzel bu sarki daha önce yayinlanan denizler imparatorunda da dizi müzigiydi ellerinize saglik...

Osman gerçekten iyi hazirlamissin çok hos olmus, ben kendi adima söylüyorum begendim.

Vay hemosu'ya bak. Smile

[Resim: hujoonho1.jpg]
[Resim: 1copy1.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi